Start Stars Hot News! Lady Gaga novi album snima u autobusu

Lady Gaga novi album snima u autobusu

SHARE

Lady Gaga putuje svetom u sklopu svoje turneje Monster Ball, no pritom ne gubi vreme, već snima svoj novi album u autobusu. Pevačica svaki slobodni trenutak između nastupa koristi za rad na novim pesmama koje snima u malom pokretnom studiju u autobusu, otkrio je američki pevač i producent Akon, za čiju je producentsku kuću Kon Live Gaga potpisala 2007. godine.

Gaga je navodno napisala već većinu pesama koje će se naći na njenom novom albumu, sledbeniku Gaginog prvenca “The Fame” iz prošle godine. “Snima dok je na putu. Baš nameravam odleteti u Evropu gde ćemo raditi na novim snimcima. Ona je kao i ja, snima u studiju u autobusu, a neke pesme koje je napravila stvarno će biti lude. Postaje sve bolja i sve veća”, rekao je Akon.

Producent je priznao da više nema nikakav uticaj na pevačicu s ekscentričnim stilom odevanja, već ona odlučuje o svemu. “Jedino što radim je da uveče preslušam ono što je napisala i snimila i dam svoj blagoslov da se pesme nađu na albumu. Ona ima svoje producente s kojima radi neyavisno od mene, a oni stvarno rade neverovatne pesme. A najbolje od svega je što Gaga tačno zna što želi, to meni jako olakšava posao”, rekao je Akon.

OSTAVI KOMENTAR