386
Lady GaGa ne može da odoli plišanoj maci

Lady GaGa ne može da odoli plišanoj maci

386
SHARE

Pevačica Lady GaGa možda je jedna od najuspešnijih i najbogatijih žena na svetu, ali svoje usamljene trenutke prekraćuje u zagrljaju velike plišane igračke.

Tako je tokom dana na svom Facebook profilu objavila sliku gde ona i njena Hello Kitty leže na krevetu.

Gaga se ispod fotografije zahvalila što su posebno za nju dizajnirali Gagasan Kitty, a velika plišana maca baš poput GaGe ima i zelenu kosu. Pevačica je na sebi imala i majicu s mačkicama i prugastu suknju. U samo 15 minuta čak 30,000 ljudi je reklo da im se sviđa fotografija.

18 KOMENTARA

  1. Najtraženija na internetu: Lady Gaga
    Kao i prošle godine, i ove je pevačica statistički “najpretraživanija” osoba na svetu…Kako prenosi CoedMagazine.com, u odnosu na podatke dobijena sa servisa Google, i ove godine, statistički gledano, titulu “najpretraživanije osobe na svetu” ponovo osvaja Lady Gaga. Prema iznetim podacima, njeno ime je pretraživano 578 miliona puta, a pevačica je i prošle godine bila na samom vrhu ovog spiska. U “Top 5″ ulaze još Rihanna, Cher, Nicki Minaj i Justin Bieber, dok je Britney Spears ove godine završila na mestu broj šest – mesta od 1 do 50 možete da pogledate ovde.Magazin COED je organizovao i posebnu “video čestitku” za Gagu u kojoj joj 14 njenih “kopija” odaje priznanje na ovogodišnjem uspehu – video možete da pogledate ovde.
    link to youtube.com

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.