266
Lady GaGa: “Napijem se od muke kad moram da platim porez”

Lady GaGa: “Napijem se od muke kad moram da platim porez”

266
SHARE

Iako je svetski poznata pop zvezda koja ima u banci oko 70 miliona dolara, Lady GaGi je muka da plaća porez, kao i većini ostalih ljudi. Lady GaGa je otkrila britanskim medijima kako je našla način da plati račun državi.

“Iako deluje kao da mi nije strašna stvar to da platim jer sam pop pevačica ili štagod, ipak me boli kad moram da potpišem ček. Svi mi se smeju kad dođe vreme za plaćanje poreza, jer se skroz napijem da bih to mogla da obavim. Prošli put su me morali nositi. Neverovatno”, priznala je GaGa. Možda bih trebala da nađem bolji način za obavljanje ove mrske dužnosti jer bi sledećih godina mogla da plaćam i veću sumu, s obzirom da planiram filmsku karijeru: “Kad bih glumila u filmu Woodyja Allena, to bi bilo ispunjenje sna”.

17 KOMENTARA

 1. Pa, ako npr drzava uzima porez od 10%, to ti je vec 7 miliona kako da je ne zaboli glava??? Mogu zamisliti samo kako je opri sa 300 miliona!?

 2. E greote….:P koliko god ona pila mora ce kad tad da plati. Ima 70 miliona dolara u banci pa joj muka. neko nema ni da jede ni da negde prespava a njoj muka od poreza. ajde bjezi…..

 3. Ovo nije tacno.. nije rekla da joj je muka da placa porez, vec joj je zao da baci pare na kucu kada je stalno na turneji!! http://www.youtube.com/watch?v=HB0VmNc7e58 poslusajte malo bolje sta je rekla!!

 4. Jaoooo kako se tripujete…….Jeste da ona ima 70 miliona, ali normalno da joj nije sve jedno ako puno placa porez……Spustite se na zemlju hejterii… -_-

 5. Savrsenaaa ♥
  Svima je tesko kada treba nesto da plate,zato ne serite tu.
  Haljine su joj savrsene,ako i svi kostimi.
  Bolje vam je da malo prvo pogledate sebe,i svoje ”idole”,pa onda komentarisite GaGu.

 6. Jelena poslusala sam video i izgleda da Bravo uvijek sve preokrene -.- I izjavi netacno! >.< Ali opet imaa milione i milione :)

 7. Ona placa porez kao i svi normalni ljudi i njoj treba da bude muka od placanja!Ona je u pravu kad placa milion dolara godisnje -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.