Start Stars Hot News! Lady Gaga na sudu: Bivši producent i ljubavnik traži 30 miliona dolara

Lady Gaga na sudu: Bivši producent i ljubavnik traži 30 miliona dolara

SHARE

Bivši producent Lady Gage tužio je svoju nekadašnju štićenicu s kojom je jedno vreme bio i u vezi, jer smatra da je značajno pridoneo njenom uspehu, a nije dobio naknadu za to.

Rob Fusari predao je tužbu Vrhovnom sudu države New York u kojoj tvrdi da je upravo zahvaljujući njemu, ambiciozna mlada žena Stefani Germanotta postala slavna Lady Gaga. Čak joj je, kako navodi u tužbi, pomogao da smisli ime Lady Gaga. Rob kaže da je njihov dobar poslovni odnos prekinut kad su prekinuli i svoju romantičnu vezu. Nakon toga je njegovo ime maknuto iz ugovora s diskografskom kućom, nije dobio naknadu za autorska prava njenih pesama i nisu mu plaćeni obećani honorari. “Svi poslovni odnosi su ujedno i lični. Kad ti lični odnosi prerastu u romantične veze, bilo koja poslovna veza uglavnom ide istim putem pa kad jedna pukne, puknu sve. To se dogodilo ovde”, piše u tužbi.

Lady Gaga i Fusari upoznali su se 2006. godine preko zajedničkog prijatelja. Buduća pop zvezda nije nimalo impresionirala producenta svojim izgledom, ali kad mu je zapevala, bio je oduševljen. Ubrzo je započela poslovna saradnja i u isto vreme s njom ljubavna veza. Nakon nekog vremena par se počeo sve više svađati, a Rob tvrdi da ga je Gaga “verbalno zlostavljala”. Njihova saradnja završila je 2007. godine. Producent tvrdi da ima pravo na 20 posto prihoda od nastupa, prodaje i svih ostalih proizvoda te traži naknadu za autorska prava i neisplaćene honorare. Lady Gaga nije se još oglasila u vezi sa tužbom.

OSTAVI KOMENTAR