Start Stars Hot News! Lady Gaga na humanitarnom koncertu zapalila Japance golom guzom!!!

Lady Gaga na humanitarnom koncertu zapalila Japance golom guzom!!!

SHARE

Lady Gaga u Tokiju je održala humanitarni koncert za obolele od HIV-a. Kontroverzna pevačica svojim je obožavaocima ponovo priredila svojevrsni spektakl, a nije nedostajalo niti maštovitih kreacija po kojima je pevačica posebna. Odevena u čipkasto odelo bele boje, koje je otkrivalo njene obline i napuderisana po celom telu, Lady Gaga je oduševila sve prisutne.

“U Japanu, žene i muškarci ne žele pričati o AIDS-u ili HIV-u. To je vrlo neuobičajeno, ali sada smo ovde da tu priču stavimo na sto, a ne guramo je ispod”, rekla je Lady Gaga japanskim medijima neposredno pre koncerta. Takođe, pevačica je savetovala svojim obožavaocima da budu drugačiji i da se ne seksaju.

“Pevam o seksu, odevam se seksi, ali želim da moji fanovi poštuju sebe po tom pitanju. Ne mogu verovati da ću izgovoriti ovo, ali nemojte se seksati”, izjavila je Lady Gaga te obrazložila da je bolje i posebnije biti drugačiji od drugih po tom pitanju.

[youtube KB7AyX-Xgko]

“Ne morate se seksati da bi se osećali bolje. Ako niste spremni jednostavno to nemojte raditi. Uostalom, u poslednje vreme nije cool seksati se stalno, bit ćete više cool ako ste snažni i neovisni”, poručila je pevačica brojnim obožavaocima širom sveta.

OSTAVI KOMENTAR