262
Lady Gaga: Moj novi album promeniće svet i osloboditi ljude

Lady Gaga: Moj novi album promeniće svet i osloboditi ljude

262
SHARE

Američka pop senzacija Lady Gaga najavila je, ni više ni manje, kako će njen novi album promeniti svet. Pevačica je otkrila i ime svog najnovijeg rada koji će se zvati “Born This Way” i dodala kako muzika ima moć da oslobodi ljude.

“Ovaj je album apsolutno najveće delo koje sam napravila i jako sam uzbuđena zbog toga. Poruka, melodija i njegov značaj predstavljaju potpuno oslobođenje za moje fanove i mene. Znala sam da imam mogućnost da promenim svet kada sam počela primati pisma fanova u kojima su izneli svoje tužne životne priče i u kojima su mene prikazali kao spasiteljicu. Moji se fanovi prema meni odnose kao prema ljudskom biću, ali i kao prema super-ženi, što ja i jesam”, izjavila je Gaga za RWD Magazine.

Pevačica se i žestoko suprotstavila medijskim natpisima i rekla kako nije arogantna te da je muzika jedina stvar u kojoj je uspešna i puna samopouzdanja. “Mnogi kažu da sam arogantna, ali muzika je zapravo sve što imam. Neka mi dozvole da bude uspešna u tome”, rekla je Gaga i izjavila, u prilog samopouzdanju, kako tačno zna što može očekivati od svog novog albuma. “Znam šta mogu očekivati od svog novog albuma. Puno hitova i puno zavidnih ljudi. Beyonce me jednom pitala otkud mi toliko dobrih ideja. Odgovorila sam da sam jednostavno takva”, skromno je dodala Gaga.

26 KOMENTARA

  1. Ae vise sta hocete?
    Ako je ne volite NE KOMENTARISITE.
    Ja msm da je kraljica i obozavam njene pesme.
    Evo pa lupajte 500 minusa :PP
    :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.