Start Stars Hot News! Lady Gaga: Moj novi album promeniće svet i osloboditi ljude

Lady Gaga: Moj novi album promeniće svet i osloboditi ljude

SHARE

Američka pop senzacija Lady Gaga najavila je, ni više ni manje, kako će njen novi album promeniti svet. Pevačica je otkrila i ime svog najnovijeg rada koji će se zvati “Born This Way” i dodala kako muzika ima moć da oslobodi ljude.

“Ovaj je album apsolutno najveće delo koje sam napravila i jako sam uzbuđena zbog toga. Poruka, melodija i njegov značaj predstavljaju potpuno oslobođenje za moje fanove i mene. Znala sam da imam mogućnost da promenim svet kada sam počela primati pisma fanova u kojima su izneli svoje tužne životne priče i u kojima su mene prikazali kao spasiteljicu. Moji se fanovi prema meni odnose kao prema ljudskom biću, ali i kao prema super-ženi, što ja i jesam”, izjavila je Gaga za RWD Magazine.

Pevačica se i žestoko suprotstavila medijskim natpisima i rekla kako nije arogantna te da je muzika jedina stvar u kojoj je uspešna i puna samopouzdanja. “Mnogi kažu da sam arogantna, ali muzika je zapravo sve što imam. Neka mi dozvole da bude uspešna u tome”, rekla je Gaga i izjavila, u prilog samopouzdanju, kako tačno zna što može očekivati od svog novog albuma. “Znam šta mogu očekivati od svog novog albuma. Puno hitova i puno zavidnih ljudi. Beyonce me jednom pitala otkud mi toliko dobrih ideja. Odgovorila sam da sam jednostavno takva”, skromno je dodala Gaga.

OSTAVI KOMENTAR