384
Lady Gaga kupuje kuću sa štalom za 25 miliona dolara

Lady Gaga kupuje kuću sa štalom za 25 miliona dolara

384
SHARE

Lady Gaga želi stvoriti novi dom u njujorškom Hamptonu. Pevačica se zainteresovala za luksuznu kuću vrednu čak 26 miliona dolara, tvrdi New York Daily News. Vila ima osam spavaćih soba i osam kupatila, a nalazi se na imanju uređenom u engleskom seoskom stilu na Parsonage Laneu. U sklopu imanja nalaze se i teretana, kuća za skladištenje vina, sauna, bazen i teniska igrališta. Posebna atrakcija na imanju je štala iz 18. veka koja će pevačkoj zvezdi pružiti dodatno mesto na kojem može uživati u privatnosti.

37 KOMENTARA

  1. stvarno????………………………………..moram onda smisliti neki drugi nacin kako da te ubijem hhhmmmmmmm razmisljam………….razmisljam………razmisljam

  2. zezam se…………………………………………………………….. ;| na trenutak sam se i ja uplasila kad sam procitala ovaj komentar xD…………………………….stvarno jesam

  3. Čula sam gusko glupa!
    Teraj se u pizdu materinu! I ko sad prvi napada, da, naravno TI! Puši kurac! Možeš samo dsa mi poližeš dupe, i to ako ti ja dam!

  4. ona ocito nije normalna….ona izgleda kao da je skrenula sa puta…msm da neko treba da je uputi na pravi put……

  5. Ostavite hottie na miru1Devojka je sasvim normalna za rasluku od vas vulgarnih kretena!Ko dira GaGu ima posla sa Monsterima!gaGaGa jeste prsla ali ne negativno!Ona je jedina pevacica koja zna sama da se obuce,napise sebi fenomenalnu pesmu i otpeva je bolje od svih!!!Ajde palite odavde,ovde niokad necete biti dobrodosli!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.