137
Lady GaGa, Justin Bieber i George Clooney su najveći dobrotvori među slavnima

Lady GaGa, Justin Bieber i George Clooney su najveći dobrotvori među slavnima

137
SHARE

Organizacija DoSomething.org sastavila je listu najvećih dobrotvora među slavnima. Na prvom mestu je Lady GaGa, koja se zdušno bori za prava homoseksualaca, prevenciju side i protiv nasilja među mladima, a osnovala je i humanitarnu fondaciju “Born This Way”.

Na drugom mestu je, kao najmlađi na listi, 17-godišnji Justin Bieber, zahvaljujući svojoj saradnji s organizacijom “Pencils of Promise” koja je izgradila 41 školu u Laosu, Nikaragvi i Gvatemali. Treći je George Clooney, koji se zalaže za prava žrtava aktuelnih političkih previranja u Sudanu.

Među top 10 na listi su i supružnici Will i Jada Smith, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Ellen DeGeneres, Brad Pitt i Angelina Jolie, Dwight Howard i Demi Lovato.

9 KOMENTARA

  1. super je sto pomazu,ali msm da justin treba da bude na 1. mestu…jer se lady gaga bori za pedere koji mogu i bez nje jer ih ona samo podrzava i prica lepo o njima…a justin pomaze da svet razvija i da bude sto vise skolovane dece ;)

  2. 18.Miley Cyrus
    Miley helps out with bullying and the troops, but this year she spent a lot of time with the Starkey Hearing Foundation. She traveled to Haiti with the organization to help provide hearing aids to those in need. Miley also advocated for hearing loss prevention, encouraging teens to lower their music to a safe level (85% of Miley’s facebook fans agreed to join the movement).

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.