238
Lady GaGa je nova pevačica grupe Queen?

Lady GaGa je nova pevačica grupe Queen?

238
SHARE

Lady GaGa pregovara s gitaristom grupe Queen Brianom Mayom o tome da postane glavni vokal legendarnog benda, pišu britanski mediji. GaGa bi tako popunila mesto nenadmašnog Freddieja Mercuryja, koji je preminuo 1991. godine.

Umesto njega, u bendu je tokom pet godina, od 2004. do 2009. godine, pevao Paul Rodgers, a sad Queen želi novog pevača kako bi mogli ponovo na turneju. May se nada da će GaGa, koja je i svoje umetničko ime izabrala prema hitu Queena “Radio Ga Ga”, prihvatiti njegovu ponudu. “Stalno razgovaramo o tome da bi smo hteli na turneju, ali postoji mali problem s vokalom, da to tako blago kažem. Dobijamo puno ponuda za saradnju s različitim ljudima. Radio sam s Lady GaGom, vrlo je kreativna, s njom smo razgovarali o tome da peva i bude frontmen u bendu. Ona nije samo pevačica, već piše sopstveni materijal”, rekao je May Daily Expressu.

Brian May je objasnio kako bi bend voleo da uradi brojne duete. “Razgovarali smo o tome da napravimo duete s raznim ljudima na nekim od hitova Queena pa da od toga napravimo TV šou, još raspravljamo o tome. Lady GaGa je rekla da bi volela da uradi nešto s nama”, rekao je slavni gitarista.

14 KOMENTARA

  1. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :OOO Gaga Oh NO YOU DIDN’T!!!! NEmoj da si prhvatila!! vec si uspesna i ovako!

  2. Kukuuuu, u šta se rock pretvorio. Neće valjda? Ona je idiotkinja. -.- Ne treba im ona. Bude li im se pridružila, prestajem da slušam Queen. Zauvek. O:

  3. jadni ti iz Queena na sta su spali…sramota..vise ih nikad necu slusati ako doce ta kucka kod njih…Tu grupu cu smatrati sranjem kao sto smatram i ostala pop i hip-hop smeca!

  4. ona je isfurala sve fazone, pa sd ne zna šta će sa sebe i samo da naglasim da nitko nikad neće biti kao Freddie Mercury

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.