Start Stars Hot News! Lady GaGa je nova pevačica grupe Queen?

Lady GaGa je nova pevačica grupe Queen?

SHARE

Lady GaGa pregovara s gitaristom grupe Queen Brianom Mayom o tome da postane glavni vokal legendarnog benda, pišu britanski mediji. GaGa bi tako popunila mesto nenadmašnog Freddieja Mercuryja, koji je preminuo 1991. godine.

Umesto njega, u bendu je tokom pet godina, od 2004. do 2009. godine, pevao Paul Rodgers, a sad Queen želi novog pevača kako bi mogli ponovo na turneju. May se nada da će GaGa, koja je i svoje umetničko ime izabrala prema hitu Queena “Radio Ga Ga”, prihvatiti njegovu ponudu. “Stalno razgovaramo o tome da bi smo hteli na turneju, ali postoji mali problem s vokalom, da to tako blago kažem. Dobijamo puno ponuda za saradnju s različitim ljudima. Radio sam s Lady GaGom, vrlo je kreativna, s njom smo razgovarali o tome da peva i bude frontmen u bendu. Ona nije samo pevačica, već piše sopstveni materijal”, rekao je May Daily Expressu.

Brian May je objasnio kako bi bend voleo da uradi brojne duete. “Razgovarali smo o tome da napravimo duete s raznim ljudima na nekim od hitova Queena pa da od toga napravimo TV šou, još raspravljamo o tome. Lady GaGa je rekla da bi volela da uradi nešto s nama”, rekao je slavni gitarista.

OSTAVI KOMENTAR