Start Stars Hot News! Lady GaGa je nova najmoćnija zvezda na svetu

Lady GaGa je nova najmoćnija zvezda na svetu

SHARE

Kontroverzna pevačka zvezda Lady GaGa svrgnula je kraljicu tok šoua Opru Winfrey s trona Forbesove liste 100 najmoćnijih slavnih osoba.

Lady GaGa se u odnosu na prošlogodišnju listu popela za četiri mesta, dok je Oprah, koja je tad proglašena najmoćnijom zvezdom, ove godine druga.

“Lady GaGa svrgnula je Oprah ove godine zahvaljujući svojoj moći kad su u pitanju društvene mreže. Koristi Twitter i Facebook kako bi skupljala `mala čudovišta`. Ona je najbolji primer kako bi zvezde trebale da vode svoje karijere narednih godina”, kazala je Dorothy Pomerantz, urednica Forbesa. Podsetimo, Lady GaGa je nedavno postala prva zvezda s više od 10 miliona sledbenika na Twitteru, a na svojoj Facebook stranici ima 32 miliona fanova.

Iza Opre, koja je upravo završila sa snimanjem svog šoua nakon 25 godina, našao se 17-godišnji Justin Bieber. On je najmlađa osoba koja se našla na listi, a debitovao je visokim trećim mestom Forbesove liste najmoćnijih selebritija. Četvrto mesto je zauzeo U2, a peti je Elton John. Među Top 10 na listi su se našli i Tiger Woods, Taylor Swift, Bon Jovi, Simon Cowell i LeBron James.

Novi na listi su Katy Perry (12. mesto), Christopher Nolan (47. mesto) i Natalie Portman (75. mesto). Najveći skok u odnosu na prošlu godinu je onaj Leonarda DiCaprija koji se popeo na 15. mesto. Angelina Jolie je 11, Johnny Depp 13, Kobe Bryant 14, Black Eyed Peas 16, Donald Trump je 17, a na 20. mestu je Paul McCartney.

OSTAVI KOMENTAR