270
Lady Gaga iznajmila ženu da spava s njom u krevetu jer ne...

Lady Gaga iznajmila ženu da spava s njom u krevetu jer ne voli da bude sama

270
SHARE

Lady Gaga iznajmila je suprugu svog bivšeg menadžera, Angelu Ciemny, da je prati na turnejama i da spava s njom u krevetu. Nakon što bi joj dopustila da nekoliko sati provede s mužem u autobusu na turneji, Gaga bi je zvala da joj se pridruži u sobi. “Zvala bi me i slala mi poruke. Govorila mi je da joj nedostajem i molila me da ponovo dođem, pa bih se vratila. Bukvalno smo sve radile zajedno, ujutro bi se zajedno šminkale, a uveče zajedno spremale za krevet”, rekla je Angela.

Taj i još puno detalja iz života slavne pevačice objavila je u svojoj knjizi “Poker Face: The Rise and Rise of Lady GaGa” Maureen Callahan. Ona piše kako je pevačica tokom cele prošle godine odbijala hranu zbog čega je šest puta završila u bolnici. Jednom je između prve i poslednje probe kostima Gaga izgubila čak devet kilograma, a kao što je i sama nedavno priznala, ponekad je bila na dijeti kako bi stala u svoje stvari. Zbog čestih vrtoglavica, mučnine i problema s disanjem Gaga je u januaru ove godine otkazala četiri nastupa u SAD-u.

Gagin bivši menadžer David Ciemny kaže kako joj osim fizičkog, ni mentalno zdravlje nije bilo sjajno. Tvrdi da je pevačica vrlo nesigurna, pa je zato njegova supruga morala provoditi s njom većinu vremena. Gaga je takođe zagriženi perfekcionista, trdi Ciemny: “U 18 meseci je zaposlila i otpustila više od 150 ljudi. Niko joj nije bio dovoljno dobar, a sve oko nje je moralo uvek biti savršeno”.

17 KOMENTARA

  1. Haahhahaahhah!Nmg da verujem!!!!!Kako da ne bude sama kad ima decka?!?!?!Zalosno!Nemaju o cemu da pisu pa izmisljaju!LOL

  2. ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahahahahahahahahah nisu izmislili ovo je 100 od sto istina lady gaga nije normalna ahahahahahahahahahahahahha

  3. ma to su gluposti… msm. ko je toliko lud da tako nešto uradi..? ne slušam gagu, ali mislim da nije toliko bolesna u mozak … mada, njeni spotovi i stajling pokazuju drugačije, ali mislim da je to samo njen fazon da privuče pažnju publike. 

  4. Odvratna je ali stvarno jedno sto je ruzna a drugo sto je tako jadna i mladima je los uzor.Zena koja je priznala javno da se drogirala i sto uvek daje retardirane izjave definitivno ne moze biti normalna.Glas i pesme su joj uzas mislim da za par godina necemo ni znati ko je Lady Gaga kad joj prodju 5 minute slave i kad ono sto sada nazivate “originalno” postane bizarno

  5. Opet se ne slažem sa tobom, Megan Fox. Smatram da Lady Gaga ima talenta za muziku, mada mislim da ga ne iskorišćava na baš najbolji način. Ne slušam je, ali sam odslušala nekoliko njenih live nastupa i uopšte nije loše zvučala dok Katy Perry nema blage veze sa muzikom, ali eto… opet je uspela.

    Znači: moje konačno mišljenje o “Lejdi Dragani” – ima talenta, ali ga upropašćava svojim stajlingom, izjavama, a i pesmama koje nemaju nikakvog smisla.

  6. Pa mozda je deo toga sto kazes i tacan nisam je slusala kako peva uzivo mozda i glas joj nije tako los ali stajling mora hitno da promeni i da izgleda normalnije a mogla bi da pravi i originalnije pesme stila neke balade i to a ne stalno jedan ta isti zvuk onaj elektro pop koj ne mogu da podnesem

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.