Start Stars Hot News! Lady Gaga iznajmila ženu da spava s njom u krevetu jer ne...

Lady Gaga iznajmila ženu da spava s njom u krevetu jer ne voli da bude sama

SHARE

Lady Gaga iznajmila je suprugu svog bivšeg menadžera, Angelu Ciemny, da je prati na turnejama i da spava s njom u krevetu. Nakon što bi joj dopustila da nekoliko sati provede s mužem u autobusu na turneji, Gaga bi je zvala da joj se pridruži u sobi. “Zvala bi me i slala mi poruke. Govorila mi je da joj nedostajem i molila me da ponovo dođem, pa bih se vratila. Bukvalno smo sve radile zajedno, ujutro bi se zajedno šminkale, a uveče zajedno spremale za krevet”, rekla je Angela.

Taj i još puno detalja iz života slavne pevačice objavila je u svojoj knjizi “Poker Face: The Rise and Rise of Lady GaGa” Maureen Callahan. Ona piše kako je pevačica tokom cele prošle godine odbijala hranu zbog čega je šest puta završila u bolnici. Jednom je između prve i poslednje probe kostima Gaga izgubila čak devet kilograma, a kao što je i sama nedavno priznala, ponekad je bila na dijeti kako bi stala u svoje stvari. Zbog čestih vrtoglavica, mučnine i problema s disanjem Gaga je u januaru ove godine otkazala četiri nastupa u SAD-u.

Gagin bivši menadžer David Ciemny kaže kako joj osim fizičkog, ni mentalno zdravlje nije bilo sjajno. Tvrdi da je pevačica vrlo nesigurna, pa je zato njegova supruga morala provoditi s njom većinu vremena. Gaga je takođe zagriženi perfekcionista, trdi Ciemny: “U 18 meseci je zaposlila i otpustila više od 150 ljudi. Niko joj nije bio dovoljno dobar, a sve oko nje je moralo uvek biti savršeno”.

OSTAVI KOMENTAR