112
Lady Gaga izbegla suđenje: Plaća odštetu bivšoj asistentkinji

Lady Gaga izbegla suđenje: Plaća odštetu bivšoj asistentkinji

112
SHARE

Lady Gaga Steps Out In London

Jennifer L. O’Neel tužila je svog bivšeg poslodavca Lady Gagu još pre više od godinu dana, zahtevajući od nje čak 400.000 dolara jer je prekovremeno radila čak 7.168 časova.

Suđenje koje je trebalo da počne 4. novembra sad je otkazano a Jennifer je od pevačice dobila nepoznatu količinu novca kako bi odustala od tužbe. Gaga se inače pre toga branila rečima kako kod nje ne postoji prekovremeni rad jer u njenom poslu nema fiksnog radnog vremena. “Ne možete da se prijavite, odradite četiri sata za stolom i odete kući. Jednostavno, kad ste mi potrebni, morate mi biti na raspolaganju”, objasnila je Gaga.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

5 KOMENTARA

  1. #SerbiaWantsWWATour2014  i #WeNeed1DOnSerbianXFactor TWITTUJTE MOLIM VAS! BRAVO OBJAVITE MOLIM VAS! I MOLIM VAS ODOBRITE MI KOMENTAR VEC JEDNOM! :/
    izvinite na upadanju

  2. stvarno ne razumim tu Jennifer mislin koji kreten moras bit da tuzis lady gagu,da ja imam priliku radit za gagu ja bi gagi placala nebi gaga na mene ni dolara potrosila ,jennifer je imala priliku radit za najpoznatiju zenu na svitu umiso da je to cjenila i da je radila svoj posa kako je tribala ona je tuzila gagu za to stvarno moras bit k**eten.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.