509
Lady Gaga ipak nema udaju u planu, predstavila svoja zlatna invalidska kolica!

Lady Gaga ipak nema udaju u planu, predstavila svoja zlatna invalidska kolica!

509
SHARE

null

Svet je u utorak obišla vest da Lady Gaga planira udaju za svog dečka Taylora Kinneyja ovog leta, ali sad dolaze informacije da od toga nema ništa.

null

Jedan insajder juče je preneo informaciju kako će i Gaga i Taylor imati dosta slobodnog vremena ovog leta, pa će taj period iskoristiti za sklapanje braka. Ipak, po rečima jednog njenog bliskog prijatelja, u ovoj priči nema istine. Lady Gaga se povodom svega ne izjašnjava već nastavlja da iznenađuje javnost – ovog puta time što je sebi kupila zlatna invalidska kolica! Zlatar koji je radio na njima, ispričao je medijima: “Nisam očekivao ovo jer nikad nisam radio s invalidskim kolicima, ali bio sam raspoložen za izazov. Stvorio sam ovo što zove Kočije, stolicu koja je namenjena samo kraljici.”

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Ja stvarno Lady Gagu volim da slusam i ima dobre pesme i svidja mi se sto je otkacena,ali ovo je previse,neki ljudi su stvarno bolesni i neki cak ne mogu ni da hodaju,stvarno je glupo igrati se sa takvim stvarima,da ne moze da hoda ne bi mogla ni da pogleda kolica…ovo mi je stvarno glupo…stvarno ne hejtujem,ali po meni ovo je bzvz…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.