174
Lady Gaga i Yoko Ono pevale u spomen na Johna Lennona

Lady Gaga i Yoko Ono pevale u spomen na Johna Lennona

174
SHARE

Lady Gaga i Yoko Ono udružile su pevačke snage za vreme koncerta održanog u subotu u Los Angelesu u spomen na pokojnog Beatlesa Johna Lennona. Pevačica je bila jedna od posebnih gostiju koncerta koji su nastupali zajedno s We Are Plastic Ono Band. Gaga je u prozirnom kombinezonu nastupala s Lennonovom udovicom Ono i sinom Seanom na dve pesme. U jednom trenutku 77-godišnja Yoko izrazila je poštovanje mladoj Lady Gagi zahvaljujući joj zbog toga “što je tako odlična i što je inspiracija velikom broju žena”. Slavne su pevačice, takođe, izvele i jednu pesmu stojeći na klaviru.

“Imala sam priliku nastupati večeras s legendarnom majkom i pevačicom, Yoko”, napisala je Gaga na svom Twitter profilu. Uz spomenutu zvezdu, kao posebni gosti nastupali su još i reper RZA, Thurston Moore i Kim Gordon iz Sonic Youtha. Trosatni koncert završio je zajedničkom izvedbom Lennonove pesme “Give Peace a Chance”. Koncert je održan u Johnovu čast. Da nije ubijen, ovaj vikend proslavio bi 70. rođendan.

[youtube WADmss2HRyk]

8 KOMENTARA

  1. Hm Yoko Ono bar ume da peva. Ali ne branim je. Volim Bitlse, posebno Lennona i McCartney-ja, ali ne volim Yoko. Pretpostavljam da ima veze sa ubistvom. Ali pre cu istrpeti Yoko nego Lady Gagu koja sebe smatra umetnicom pritom stvorivsi nista.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.