88
Lady Gaga i Susan Boyle: Najtiražnije u Velikoj Britaniji

Lady Gaga i Susan Boyle: Najtiražnije u Velikoj Britaniji

88
SHARE

00578868_000006

Singl sa pesmom „Poker Face“ koju izvodi Lady GaGa i album Susan Boyle „I Dreamed A Dream“, dva su najprodavanija izdanja u svojim katergorijama u Velikoj Britaniji tokom 2009. godine, dok se Gagin debitantski singl „Just Dance“ našao na trećem mestu liste singlova.

Prvi album u karijeri Susan Boyle prodao se do sada u 1,5 miliona kopija, dok je „Poker Face“ dogurao do 800.000 prodatih primeraka.

„To je fenomenalan uspeh za obe izvođačice,“ izjavio je Martin Talbot iz Official Charts Company. „Lady GaGa i Susan Boyle zaokupile su pažnju javnosti i ostvarile uspeh na top listama za manje od godinu dana.“

Album Lady GaGe „Fame“ našao se na drugom mestu liste najprodavanijih albuma na ostrvu.

6 KOMENTARA

    • lady gaga nije odvratna i nisu joj odvratni spotovi.zapravo dobila je mnogo nagrada za nekoliko spotova!!!!!!!!!!!!!!!!

    • izvini,ali ja ne shvatam kako neko moze da bude fan lady gaga j. biebera u isto vreme.ja obozavam LADY GAGU ali justina mmmmrrrrrrzzzzzziiiiiimmmmm!!!!!!!!!!!

  1. A meni nije jasno kako ti nekoga mozes da mrzis. . . . jel ti jb pobio porodicu a milion ipo za album je malo mj je prodao 108 miliona. . .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.