Start Stars Hot News! Lady Gaga i Giorgio Armani su novi najbolji prijatelji

Lady Gaga i Giorgio Armani su novi najbolji prijatelji

SHARE

Lady Gaga očito je svojim posebnim stilom očarala i dizajnera Giorgia Armanija te su se sprijateljili i provode zajedno dosta vremena. Tokom vikenda su se družili i zajedno partijali i dogovarali nove stajlinge za popularnu pevačicu. Armani će se pobrinuti da Gaga zablista, a u njegovim kreacijama “Čudovište” će se slikati i u januaru u Milanu.

Među kreacijama napravljenima posebno za nju naći će se i korset s naglašenim ramenima koji će biti protkan dijamantima te još nekoliko sličnih komada odeće, takođe luksuzno ukrašenih dragim kamenjem. Armani će za Gagu kreirati i mini suknju s geometrijskim oblicima koja će na rubovima imati ogledalca i dugačak mantil od crne kože.

Nedavno su se mediji raspisali kako Gaga ima fin ukus što se tiče donjeg rublja. Pevačica navodno nosi samo svilene gaćice, a materijali poput pamuka, likre ili lateksa ne dolaze u obzir. “Veruje da takvo rublje doprinosi njenoj kreativnosti jer joj je u njemu udobno pa se u potpunosti može koncentrisati na muziku koju stvara ili izvodi”, rekao je jedan izvor i dodao kako je pevačica nedavno potrošila 14 hiljada funti na novu garnituru donjeg rublja.

OSTAVI KOMENTAR