Start Stars Hot News! Lady GaGa: “Htela sam da budem mršava balerina a bila sam proždrljiva...

Lady GaGa: “Htela sam da budem mršava balerina a bila sam proždrljiva devojčica”

SHARE

Lady GaGa priznala je kako je tokom srednjoškolskih dana vodila tešku bitku s bulimijom i kako se tom poremećaju u ishrani, između ostalog, morala odupreti i kako bi spasila svoj glas. 25-godišnja pevačka zvezda rekla je kako je toliko često povraćala da joj je želudačna kiselina počela nagrizati grlo i glasne žice.

“Sad mi je puno lakše da govorim o tome jer to više ne radim. Povraćala sam tokom cele srednje škole. Bulimija mi je upropaštavala glas i morala sam da prestanem. Kiselina je jako loša za glasne žice. Vi koji ne pevate možda i nemate takav izlaz iz problema pre nego što bude prekasno. To je jako opasno”, izjavila je Lady GaGa.

Photobucket

Pevačica, kaže kako se na povraćanje terala nakon što bi se natrpala omiljenom hranom svog tate Joa – testeninom s kuglicama od mesa. “Htela sam da budem mršava mala balerina, a bila sam proždrljiva italijanska devojčica kojoj je tata svake večeri servirao kuglice od mesa”.

Photobucket

Dodala je i kako je zbog bulimije bila na ivici nervnog sloma i kako se treba boriti protiv iskrivljene slike “savršenstva” kakvu javnost percipira zahvaljujući modnom i estradnom svetu. Navela je kako na svim snimanjima i u spotovima “rastežu” i “peglaju” zvezde i kako ta “savršena” slika ne odgovara stvarnosti.

OSTAVI KOMENTAR