Start Stars Hot News! Lady Gaga hiperventisala i sukobila se s režiserom spota “Alejandro” jer joj...

Lady Gaga hiperventisala i sukobila se s režiserom spota “Alejandro” jer joj je skinuo šminku

SHARE

Lady Gaga kaže da je hiperventisala kada je bila prisiljena da snimi spot za pesmu “Alejandro” bez imalo šminke. Pevačica se sukobila sa rediteljem i fotografom Stevenom Kleinom zbog njegove želje da je snimi bez prepoznatljive šminke i plavih uvojaka.

“Oboje smo vrlo snažne osobe i imamo svoje specifične vizije. Ja sam znala njegovu viziju i on je znao moju, tako da je naša saradnja bila kao povlačenje konopca. Skidao mi je sloj po sloj šminke, veštačke trepavice, tuš za oči, puder i govorio da će mi odseći svu kosu. Zbog toga sam hiperventisala, ali me na taj način naterao da budem ono što jesam”, rekla je pevačica.

[youtube niqrrmev4mA]

Gaga je nedavno sarađivala i s fotografom Terryjem Richardsonom, koji je dokumentoavo njen život iza pozornice za vreme 181-dnevne “Monster Ball” svetske turneje. “Hteo je da me snima iza scene, a ne na pozornici, te me prikazati kakva sam u stvarnosti. Bio je sa mnom u autobusu, pratio me svuda. Fotografisao me kad sam se presvlačila, a ponekad sam morala obavljati nuždu i zato sam uvek vikala: `Terry izlazi!`. Da samo moji fanovi znaju da sam piškila u čašu za pivo”, izjavila je zvezda za japanski Vogue.

OSTAVI KOMENTAR