211
Lady Gaga gubi kilograme zbog nesrećne ljubavi

Lady Gaga gubi kilograme zbog nesrećne ljubavi

211
SHARE

Lady Gaga, tako se šuška, ima novu zanimaciju, švedskog glumca Alexandera Skarsgårda. Na žalost, on je ne ferma ni pet posto.

[youtube yd3ol7kRg4k]

Navodno je glumac razlog tome što Gaga zbog leptirića u stomaka po cele dane ništa ne jede i gubi kilograme. Alexandera je upoznala na snimanju spota za pesmu “Paparazzi” u kojem zgodni Šveđanin ima glavnu ulogu. Ipak, on ne deli naklonost prema pevačici, niti smatra da je privlačna, što je nekoliko puta i pokazao na snimanju videospota.

“Alexander je bio njena ljubav u videospotu, ali mu nije bilo drago kada su se trebali ljubiti. Njoj nije ništa rekao u lice, ali je zato situaciju komentarisao s ostalima na setu te je izrazima lica pokazao kako mu nije drago što to mora raditi”, izjavio je prijatelj pevačice za američke medije.

8 KOMENTARA

  1. to nije istina,to je čista laž i sranje.taj tip je jednostavno igrao u tom spotu njenog dečka,…znači,lady gaga gubi kilogra,e zato što je imala grozne komplexe da je predebela,o.k.?

  2. ???ona ljepša od mene?xaxaxax…ona nije ljepša ni od amy winehouse,a kamoli od mene…pa nisam joj ja kriwa shto ima komplexe da je debela….calm down idiot.!

  3. ona se nije zaljubila u njega!!! >:( jaaaoooj odakle sad ta vest da se LADY GAGA
    zaljubila u najvecu kretencinu na svetu!!!ma dajte milom vas…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.