Start Stars Hot News! Lady Gaga glumi u Tarantinovom sledećem filmu?

Lady Gaga glumi u Tarantinovom sledećem filmu?

SHARE

Lady Gaga mogla bi se u sledećem filmu slavnog reditelja Quentina Tarantina oprobati u ulozi ubice. Pevačica, koja je za snimanje svog poslednjeg spota od Tarantina pozajmila vozilo Pussy Wagon iz filma “Kill Bill”, navodno pregovara s rediteljem o svom pojavljivanju na velikom ekranu.

“Quentin je veliki obožavalac Lady Gage, voli celu njenu ličnost. Već ju je zamislio u nekim svojim projektima, u jednom bi trebalo da glumi ubicu”, otkriva izvor blizak reditelju. “Filmovi bi za pevačicu bili hrabar poduhvat, a ona je zbog toga vrlo uzbuđena. Quentin joj je rekao da ima prirodni talenat”.

Pevačicu je filmska groznica obuzela još prošle godine nakon gostujuće uloge u američkoj TV seriji “Gossip Girl”. “Ona glumu doživljava kao prirodni nastavak svoje karijere. Čak je zamislila napraviti rock-operu u obliku visokobudžetnog filma rađenog prema njenim idejama. No, zanimaju je i prave dramske uloge. Oseća nagon i ima samopouzdanja dovoljno da postane velika glumica. Problem je samo kako će za to pronaći vremena pored svoje originalne velike ljubavi – muzike”, kaže izvor.

OSTAVI KOMENTAR