298
Lady GaGa donira milion dolara

Lady GaGa donira milion dolara

298
SHARE

Lady GaGa zamolila je fanova da joj pomognu oko izbora dobrotvorne organizacije kojoj će pokloniti novac.

Milion dolara otićiće u ruke pet organizacija iz Njujorka koje brinu o mladim beskućnicima, a pevačica je zamolila svoje fanove da joj pomognu i glasaju na njenoj Facebook stranici.

Organizacija koja pobedi dobiće  500,000 dolara, dok će ostale četiri podeliti toliki iznos. Rezultati će biti objavljeni 9. maja na gala večeri koju organizuje Robin Hood fondacija.

“Počastvovana sam što ću raditi sa Robin Hood fondacijom na distribuiranju novca za pomoć mladima Njujorka. Njujork je moj grad i mislim da će se investiranje u budućnost ove dece isplatiti na duge staze”

14 KOMENTARA

    • Ne slazem se sa tobom.Malo ljudi moze da donira milion dolara u dobrotvorne svrhe…Ona ne daje novac da bih privukla paznju,vec da pomogne onima kojima treba pomoc.
      P.S.:1.000.000 $ je 70.000.000 dinara ;)

  1. hejteri samo me zanima kako neko ko je psihicki poremecen moze ovoliko novca da ulaze u humanitarne svrhe i da pomaze drugima…..bravo gaga ovo nije nikakvo iznenadjenje gaga je uvek za humanitarni rad i uvek pomaze drugima..mother monter,little monsters love you ♥ <33333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.