419
Lady GaGa čupava i golišava na fotografiji za “Born This Way”

Lady GaGa čupava i golišava na fotografiji za “Born This Way”

419
SHARE

Pevačica Lady GaGa je na svom Facebook profilu objavila fotografiju konačnog izgleda njenog crno-belog omota albuma “Born This Way”.

Album će zvanično biti objavljen 13. februara, samo dan pre dana zaljubljenih, kako je pevačica i planirala.

Mnogi obožavaoci koji s nestrpljenjem očekuju njen novi album odmah su oduševljeno komentarisali fotografiju objavljenu na Facebooku gde pozira raščupana s tamnim ružem na ustima, gola i okrenuta prema aparatu tako da joj se vidi tetovaža na levom ramenu.

43 KOMENTARA

 1. pesma “born this way ” ce joj biti veeeeliki hittt…! :)) 
  Predobra joj je pesma! Ah,da,kada bi se ona drogirala,ona nikakav uspeh ne bi postigla,a ona je najbolja pevachica i najbolje spotove,muziku,koncerte pravi! 
  Kada bi se drogirala,bila bii niko ii nishta! Stvarno verujete da se ona drogira?! hahahah vi ste onda budale! ona to pricha samo da bii biila u centru paznje! Inache ja to ne pricham zbog mrznje jer sam ja njen fannn…:))

 2. PESMA JE PREEEEEEEEEEEDOBRA!!!!!!!!!!!!!!!NAPRED GAGO KRALJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GAGINI MONSTRUMI IDEMO U NAPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Odvratna je kao i uvek! P.S. Vlado ne gubi se molim te! I da Miley i ti bi ste bili extra par! Idiot (Vlada) + idiot (Miley) = IDIOT2 (idiot na kvadrat)! Hahaha!!!

 4. nista posebno…ima i boljih pesama..DALEKO boljih…
  text i nije los (za razliku od svih drugih njenih pesama) ali pesma je obicna elektro trash glupost…

 5. samo da znate da je nova gagina pjesma oborila sve rekorde na itunesu, da je pjesma za samo 3 sata od pustanja u prodaju , najvise kupovana! ali britney neeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 6. ★ NiNa NiXy CaRiCa ★ ti samo mozes da mu ga drkas vladu a na miley mozes samo vodu da joj nosis Lady Gaga The Best!

 7. BIBEROVE PESMICE SU OBIČNA,KREŠTAVA,BEBI,RETARDIRANA SRANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAMO DEBILI GA SLUŠAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.