772
Lady GaGa čestitala sebi rođendan nacrtavši čestitku

Lady GaGa čestitala sebi rođendan nacrtavši čestitku

772
SHARE

Pevačica Lady GaGa u ponedeljak je napunila 25 godina. Povodom svog rođendana nacrtala je sebi čestitku na stolu jednog restorana i napisala “Srećan rođendan ja!” ti dodala još par srca.

Svoje “umetničko delo” GaGa je napravila crnom masnom bojicom koja se najčešće koristi u osnovnoj školi Sliku je potom objavila na svom Facebook profilu, a da im se to sviđa kliknulo je već nekoliko desetina hiljada ljudi.

Pevačica će najverovatnije tokom dana, po svom običaju, odabrati najbolje video čestitke koje su napravila njena mala čudovišta i objaviti ih na jednoj od društvenih stranica.

30 KOMENTARA

  1. Blago tebi divna je to zemlja. . . . ajao bre kako moze u njega , necu te pitati da me upoznas das br, msm sigurno je tajna. . . pa da li ce se upoznati? sta prica o isfoliranom?

  2. Smoki girls
    Izvini, nisam htela da te uvredim, ali mi je Rebeka veoma dobra drugarica, pa mi je krivo kad čujem da je neko vređa. I da, znala sam da je ovu pesmu snimala. Kad god je imala vremena ona mi se javljala i govorila kako joj je protekao dan. Koliko puta je morala da ponavlja neke delove pesme i spota. Mnogo je dobra! ♥
    Mislim da bih glasala za Reb! Ipak mi je ona drugarica.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.