309
Lady Gaga će nadmašiti Britney Spears i postati najpopularnija osoba na Twitteru

Lady Gaga će nadmašiti Britney Spears i postati najpopularnija osoba na Twitteru

309
SHARE

Lady Gaga uskoro će postati osoba sa najviše sledbenika na Twitteru te će tako preuzeti primat Britney Spears koja je do sada držala rekord. Nakon što je nedavno objavljeno da je Gaga sa 10 miliona fanova na Facebooku nadmašila predsednika Obamu i takođe postala rekorderka, pevačica će isto uradila i na Twitteru. Britney Spears u ovom trenutku ima 5,664.317 obožavatelja, a Gaga za njom zaostaje sa “samo” 10.000 obožavalaca, odnosno ima ih 5,654.715, no njen broj sledbenika puno brže raste i predviđa se da bi mogla prestići Britney već ovog vikenda.

Image Hosting by imagefra.me

Do pre tri meseca, najviše je sledbenika imao Ashton Kutcher, no tada ga je prestigla Britney. Stranica Famecount.com tvrdi da je Gaga sa 16 miliona Facebook fanova, milionima klikova na njene Youtube spotove te trenutnim brojem Twitter sledbenika, postala najpopularnija osoba na internetu. No, na Twitteru bi je uskoro mogao ugroziti mladi Justin Bieber koji svakog meseca dobije novih 800 hiljada fanova te je trenutno na broju od 4,5 miliona. Gagu bi mogao prestići za šest meseci.

57 KOMENTARA

  1. Cullenka nemas ti pojma tako da bolje je da sutis jer si samo tad pametnija ii ne vrijedis ni toliko da stavljas ime Britney u ta svoja usta.

  2. Naravno da ce je prestici kad je bolja!Jos nesto,GaGa na FB ima 16,485,161 fanova,a ne 10 miliona….Tako da…..oladite malo vi sto jke mrzite….ispadate jadni…. :-D

  3. ne,nije maca pojela jezik,nego ja,za razliku od tebe,imam pametnije stvari da radim nego da cijelo vrijeme čamim ovdje na bravo.rs i čitam neke seljačke komentare od nekog šizofreničara…BTW. sada je gaga potukla britney na twitteru :P

  4. Sad si samu sebe zajebala! HA! :D Upravo si bila na bravo.rs i upravo si citala komentare sizofrenicara. :D Moram ti priznati da mi se svidjas… zaljubljen sam u teme <3. Ja se inace lozim na syber cure. ;) Jer sam i ja sam syber manijak. :D Sta mislis da te addujem na faceu, ili na tw!? Ljubim te i volim puuuno! :****

  5. “Najnoviji album R&B zvijezde Bijonse Noules (Beyonce Knowles) “I Am… Sasha Fierce” je najprodavaniji album u Americi.
    U prvoj sedmici prodano je 483.200 primjeraka novog albuma pjevačice poznate po raskošnim oblinama, što je pristojna brojka za današnje jadno stanje muzičke industrije. Bijonse je tako po treći put zaredom u svojoj solo karijeri osvojila vrh “Billboarda”.
    Doduše, njen je prošli album “B-Day” u prvih sedam dana zabilježio bolju prodao, od 541.000 primjeraka, ali je prvjenac “Dangerously In Love” prodat u svega 345.000 primjeraka,te ju je poznati američki magazin “Bilboard” po treći put proglasio najprodavanijom pjevačicom.”

  6. Po statistici udruženja RIAA (Recording Industry Association of America), šampion po broju titula za najprodavanija (zlatna i platinasta) izdanja je Beyonce, sa 64 naslova u prethodnoj deceniji. RIAA je objavila statistike za kategorije u kojima su dodeljivane titule za prodaju albuma, digitalnih pesama, ringtonova i muzičkih videa.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.