737
Lady Gaga će lansirati svoj parfem

Lady Gaga će lansirati svoj parfem

737
SHARE

Lady Gaga podlegla je opštem trendu prema kojem svaka iole poznata osoba iz showbiza mora imati svoj parfem. Tako se i slavna pevačica odlučila za dodatnu zaradu i planira izdati sopstveni miris. Iako se još ne zna ime parfema, poznato je da ga Gaga planira lansirati 2012. godine. Do tada će je valjda pustiti opsednutost sirovim mesom, koja je dostigla vrhunac na dodeli MTV-jevih nagrada, gde se Gaga pojavila odevena u haljinu od sirovog mesa pa se fanovi mogu nadati kako parfem neće mirisati kao unutrašnjost mesare.

Nakon pojavljivanja u haljini od sirovog mesa, Gagu su napale udruženja za zaštitu životinja. “Kada se ne bismo zauzimali za svoje postupke, vrlo uskoro bismo imali pravo glasa baš poput mesa na našim kostima. Ja nisam komad mesa”, odgovorila je na njihove napade pevačica koja obožava šokirati svojim postupcima.

88 KOMENTARA

  1. vi niste normalni oko cega se svadjate , ako neko mrzi gagu i ne voli je , pa sta , ima gaga fanova da se zasiti , svaka poznata licnost ima fanove kao i ljude koji negiraju njen rad s`toga moramo biti svesni , i ja kao osoba mozda mrzim neku osobu ali ta osoba ce uvek imati nekog pored sebe ko ce je voleti i podrzavati .A ti Vlado vidim da je obozavas ovom prilikom te podrzavam ali nije u redu vredjati druge , bez obzira na to sto je ne vole , budi opusten , budi smiren , vaznoje da je ti volis , i nista drugo … stani sa tim komentarima , zaista izgledas kao neko ko je zesce nalozen na nju .
    Nebih pisala roman ali si zaista preterao , lepo je kada je slusas i drugo ali kada bi svoj zivot dao za nju to je bolesno :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.