255
Lady Gaga brani One Direction: Sramota je što su vam zviždali!

Lady Gaga brani One Direction: Sramota je što su vam zviždali!

255
SHARE

Lady_Gaga_-_2013_MTV_Video_Music_Awards_in_NY_august_25_2013_004

Lady Gaga javno podržava momke iz One Directiona, pa je tako izjavila da ju je sramota što su neki ljudi zviždali ovom bendu na nedavnoj dodeli MTV VMA.

Zviždanje i drugi vid glasnog negodovanja mogao je da se čuje u Bruklinu 25. avgusta kad je 1D izašao na scenu da bi pokupio nagradu za najbolju pesmu leta. Buka koja se stvarala u publici bila je tolika da su je i momci primetili. Gaga kaže kako je sa njima kasnije razgovarala i pokušavala da ih oraspoloži, rekavši im: “Ne želim više da budem ovde jer ne želim da budem u istoj prostoriji s ljudima koji vam zvižde. Hoću da vam kažem kako zaslužujete svaki deo uspeha koji ste postigli.”

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

Razgovarajući kasnije za Capital FM, Lady Gaga je još jednom napomenula koliko poštuje One Direction i da je svi ružni gestovi prema njima pogađaju. “Stvarno me to uznemirava. Bilo me je sramota moje zemlje i MTVja. Ovo se nikad ne bi desilo da je reč o dodeli Oskara ili Gremija. Mislim kako meni niko ne bi zviždao u Britaniji. Čak i da me svi mrze, izrazili bi to na uljudniji način. To je ružno i zlobno – sačuvajte ta mišljenja za sebe.” BRAVO Gaga!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. I ja sam ti dala minus LOVEYOUMILEY hahahahahaha jbg Marta, ne smeš tako da pričaš, Gaga kraljica kakve nema!

  2. Inace ne volim Gagu, ali ovo sto je sad rekla je ok

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.