Start Stars Hot News! Lady Gaga brani One Direction: Sramota je što su vam zviždali!

Lady Gaga brani One Direction: Sramota je što su vam zviždali!

SHARE

Lady_Gaga_-_2013_MTV_Video_Music_Awards_in_NY_august_25_2013_004

Lady Gaga javno podržava momke iz One Directiona, pa je tako izjavila da ju je sramota što su neki ljudi zviždali ovom bendu na nedavnoj dodeli MTV VMA.

Zviždanje i drugi vid glasnog negodovanja mogao je da se čuje u Bruklinu 25. avgusta kad je 1D izašao na scenu da bi pokupio nagradu za najbolju pesmu leta. Buka koja se stvarala u publici bila je tolika da su je i momci primetili. Gaga kaže kako je sa njima kasnije razgovarala i pokušavala da ih oraspoloži, rekavši im: “Ne želim više da budem ovde jer ne želim da budem u istoj prostoriji s ljudima koji vam zvižde. Hoću da vam kažem kako zaslužujete svaki deo uspeha koji ste postigli.”

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

Razgovarajući kasnije za Capital FM, Lady Gaga je još jednom napomenula koliko poštuje One Direction i da je svi ružni gestovi prema njima pogađaju. “Stvarno me to uznemirava. Bilo me je sramota moje zemlje i MTVja. Ovo se nikad ne bi desilo da je reč o dodeli Oskara ili Gremija. Mislim kako meni niko ne bi zviždao u Britaniji. Čak i da me svi mrze, izrazili bi to na uljudniji način. To je ružno i zlobno – sačuvajte ta mišljenja za sebe.” BRAVO Gaga!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR