444
Lady Gaga brani fana koji je nosio majicu ‘I Love Lady Gay...

Lady Gaga brani fana koji je nosio majicu ‘I Love Lady Gay Gay’

444
SHARE

Lady Gaga je branila svog fana, tinejdžera, koji je u školu nosio majicu na kojoj piše ‘I love Lady Gay Gay.’

Colea Gofortha su vratili iz škole kući iz Greenbrier srednje škole u Tennesseeju u ponedeljak, nakon što se pojavio u školi noseći natpis koji se odnosi na gay ikonu.

U školi kažu da je majica uzrokovala ”smetnju” među učenicima.

Lady Gaga je odbranila 15-togodišnjaka nakon što je saznala zavtaj incident, a njega je nazvala ”inspiracijom”.

Na svom Twitter.com nalogu Gaga je napisala: “Hvala ti što si nosio ponosno svoju majicu u školi. Jako sam ponosna na tebe. Ti si nam inspiracija svima. Volim te. Bila sam u studiju, i snimala sam pesmu za pesmom, i kada sam čula da je moje malo čudovište (fan) diskriminisao NASTAVNIK u školi, to me je podsetilo na moju obavezu i ljubav prema fanovima.”

19 KOMENTARA

  1. ma gaga je jedno divno, neobicno i prelepo stvorenje,a ovo sto je uradila je olicenje njene dobrote, ali i sasavosti!!!gaga obozavam te!!!!!

  2. Ovim je pokazala jos jednom koliko je verna svojim fanovima….da li postoji divnije stvorenje od nje? Tako je najbolja, najneobicnija, najoriginalnija, sveee naj naj…ovaj tekst crnim slovima me doveo do suza… <3 <3 Lady GaGa FOREVER…
    ZELIMO JE U BEOGRADSKOJ ARENI!!!

  3. GaGa je uvijek bila i ostati ce najbolj u nasim srcima……Mi smo njena Mala Cudovista i uvjek cemo joj ostati vjerni….Sretan sam sto ce odrzati koncert u Zagrebu…Jer je opet blizu i mozemo otici……..A isli smo preko mrtvih da nabavimo te ulaznice…….Sve u svemu Lady GaGa imas podrsku sa Balkana….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.