572
Lady Gaga: Bojim se da će me se roditelji odreći ako završim...

Lady Gaga: Bojim se da će me se roditelji odreći ako završim u vezi sa ženom

572
SHARE

Lady Gaga ima velikih problema sa svojom seksualnošću, a samim time i sa svojom porodicom.

Iako joj karijera cveta, na ljubavnom planu joj nikako ne ide.

Naime, poznata se pevačica nikako ne može odlučiti voli li više muškarce ili žene te se boji kako bi njeno seksualno opredeljenje mogla prihvatiti njena porodica. Pevačica se boji da će je se roditelji odreći ukoliko bude u vezi sa ženom.

“Gaga nije sigurna želi li biti s muškarcima ili ženama. Također se boji reakcije svoje porodice. Smatra kako biti gay nije izbor, ali joj nije svejedno i strah ju je reakcije njenih roditelja koji su i vernici i žele je uskoro videti u braku s muškarcem”, rekao je neimenovani izvor za američke medije. “Uprkos njenom planetarnom uspehu, ljubavni joj je život u komi. Mislim da je to zato što jednostavno sebi ne može da dopusti da se zaljubi u ženu”, dodao je izvor.

Njene dosadašnje istupe vezane uz seksualno opredeljenje porodica je uzimala s rezervom i kao deo njenog showa. Tako niti na Gagine izjave o odnosima sa ženama nisu reagovali, jer su ih smatrali neistinitima. Naime, pevačica dolazi iz prilično konzervativne katoličke italijanske porodice. Njena baka plače i moli se da joj unuka nađe dobrog muškarca za kojega će se udati, a i njenim je roditeljima već dosta njenog večnog showa.

14 KOMENTARA

  1. Sirota Gaga… Bas mi je zao… Mnogi je mrze zbog toga kako se oblaci, a sada problemi sa roditeljima… Zaista nije uredu da naredjujes nekome koga da voli.

  2. ma nema ona nikakvog problema s roditeljima ni s ,,seksualnoscu” samo jede gowna…mislim ona je super popularna i swako ima svoj ukus nekome se swida kako se oblaci a nekome  ne…msm…misli bice jos popularnija s tim njenim odvratnim skandalima a samo je dosadna…DOSADNA :pPpP

  3. SIROTA………..STVARNO STRASNO!!!!!! MISLIM DA RODITELJI NETREBA DA JOJ ZAMERE ZA NJENO SEKSUALNO OPREDELJENJE!!!!!!!!DRZA SE GAGA…… SAMO HRABRO!!!!!!!!!

  4. A kad je ona rekla:”Ja cu biti sa zenom”?cura je samo izjavila da nema nista protiv toga….ONA JE CARICA,NE DIRAJTE JE!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.