164
Lady Gaga: Bojim se da bi mi seksom partner izvukao kreativnost kroz...

Lady Gaga: Bojim se da bi mi seksom partner izvukao kreativnost kroz matericu

164
SHARE

Američka pop ikona dala je intervju za julsko izdanje časopisa Vanity Fair, u kojem jeuprkos velikim problemima koje joj je konzumacija droge prouzročila u prošlosti, otkrila kako apstinira od seksa jer se boji da bi inače izgubila svoju kreativnu energiju.

“Imam taj neki čudan strah, bojim se da bi mi seksom partner mogao izvući kreativnost kroz matericu”, izjavila je Gaga čiji su nastupi vrlo često nabijeni seksualnom energijom, a zbog njenog se ponašanja i odevanja uglavnom smatra kako je prava tigrica u krevetu. Popularna pevačica nije prva pripadnica šoubiznisa koja zagovara apstinenciju, ali jedino ona kao razlog za suzdržavanje od seksa navodi strah od gubitka kreativnosti a ne moral poput njenih koleginica.

21 KOMENTARA

  1. Obožavam Lady GaGu, ali ovo je takva glupost. Ne mogu da prestanem da se smejem njenoj izjavi. Hahahahaha :D Ne mogu da verujem!!!

  2. ljudi ae se swi ulogujte na bravobook… samo idite na owaj sajt

    link to bravo.rs

    i onda sa strane plawim slowima pishe kreirati nalog,pa idete na to i eto?? ocete??? to je kao bravo chat..

  3. Ja da sam taj novinar, ja bih je samo bledo pogledala i rekla:”ae ne shuketaj!!!” inache je wolim, ali kad odvali neshto, to je odvala veka!!!

  4. Ovo je izvala godine,i nije bolesno,i nije jadno,vec ste vi bolesni i jadni jer ne shvatate da se devojka samo zezala!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.