218
Lady Gaga: Bivši mi je rekao da nikad neću biti zvezda

Lady Gaga: Bivši mi je rekao da nikad neću biti zvezda

218
SHARE

Lady Gaga je bila odlučna u nameri da ostvari svoje snove i postane zvezda uprkos suprotnom mišljenju njenog bivšeg dragog.

“Bila sam s dečkom koji mi je sve vreme govorio da nikada neću uspeti. Rekao mi je i da sam očajna muzičarka i da nikada neću biti slavna”, požalila se pevačica u intervjuu za časopis Cosmopolitan. “Stalno je ponavljao kako sam užasna i da nikada neću imati hit, a kamoli dobiti Grammy. Rekla sam mu kako jednog dana neće moći popiti šolju kafe u kafiću a da me negde ne vidi ili ne čuje moju pesmu”, dodala je Gaga.

Dvadesettrogodišnja Amerikanka je uspeh postigla takoreći preko noći, a prošla je godina definitivno bila njena. Osim što je izdala nekoliko singlova koji su se nedeljama puštali na radio stanicama širom sveta i zauzeli vrhove muzičkih lista, primila je i brojna priznanja i nagrade za svoj rad, među kojima i Grammy za debitantski album “The Fame”.

11 KOMENTARA

  1. Sad može samo da ćuti. Dakle g-dine Bivši P S T!!!!!! Razumeo?………Ona je ubedljivo najveća zvezda HOLIVUDA a, on gde je? Bravo Lady samo napred, briga te šta drugi misle!!!!

  2. ja obozavam GaGu i njenu muziku ali izgleda da se ovaj deil da prostite
    za**bo.GaGa je bila u pravu.sada ne moze ni da popije kafu u kaficu a da je ne vidi ili ne cuje!!!!!!!! YOU GO GIRL! YOU ARE THE BEST!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.