144
Lady Gaga bi mogla da glumi Amy Winehouse

Lady Gaga bi mogla da glumi Amy Winehouse

144
SHARE

Otac tragično preminule pevačice Amy Winehouse, Mitch, kaže da bi Lady Gaga bila savršena za ulogu njene ćerke, u filmu o njenom životu.

Pevačica hita “Born This Way” ranije je u medijima bila imenovana kao jedna od kandidatkinja za tu ulogu, a sada se i Mitch Winehouse oglasio tim povodom rekavši da to nije loša ideja. “Snimaće se film. Lady Gaga je dobrodošla da se prijavi za audiciju za ulogu Amy – ona bi bila sjajna.” Izvori kažu da je i Lady Gaga zainteresovana za tu ulogu: “Lady Gaga je obožavala Amy i ništa ne bi volela više nego da se transformiše u svog idola na velikom platnu. Sjajno bi izvela Amyne pesme a ima i odgovarajući izgled i smeo stav. Gaga već duže vreme želi da započne i filmsku karijeru, a ta uloga bi bio sjajan početak.”

Mitch je za pop zvezdu rekao da je veoma simpatična. “Ona je u stvari veoma slatka devojka. Njena mama mi je rekla da kada dođe kući, ne nosi nikakve čudne stvari na glavi – nosi samo trenerke i papuče i izležava se na kauču.”

4 KOMENTARA

  1. Da znate da moze isto je tako retardirana kao ona samo sto je Amy mnogo talentovanija i simpaticnija.A ova Dragana imitira sve redom,prvo Madonu sada Amy ko je sledeci? Kao sto Nicki Minaj kaze ”There’s Only One Queen And That’s Madonna!!! Bitch!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.