305
Lady GaGa bi da snimi film u Bolivudu

Lady GaGa bi da snimi film u Bolivudu

305
SHARE

Indijska verzija Holivuda, Bolivud, mesto je procvata filmske industrije posebno u poslednjih nekoliko godina. Kako Lady GaGa nikad ne kasni za trendovima, naprotiv, stvara ih, izjavila je kako bi volela da glumi u jednom bolivudskom filmu.

“Nedavno sam gledala bolivudsku predstavu u Parizu pa je moje interesovanje za Indiju još više poraslo. Želim da snimim film u Bolivudu. Fascinirana sam njihovim plesom i odećom”, izjavila je.

9 KOMENTARA

  1. DaNAS SVAKO MOZA DA GLUMI GDE HOCE. NA PRIMER ONAJ GLUMAC JEFTINIH SAPUNICA WILLIAM LEVY GLUMICE U AMERICKOJ SERIJI I IMA PONUDE ZA HOLLYWOODSKE FILMOVE SAMO JER JE RADIO SPOT SA JLO PA JE PRIMECEN ZBOG FIZICKOG IZGLEDA , A SHANNEN DOHERTY GLUMICA KOJA JE IZAZVALA DA SE GLEDANOST 2 SERIJE KOJE JE NAPUSTILA PREPOLOVI (BEVERLY HILS Y CHARMED) ,KOJA ZNA DA GLUMI ZALJUBLJENU ALI I DA GLUMI U AKCIJI PROPADA I NEMA PONUDA ZA NIJEDNU ULOGU , SRAMOTA A BOLJE SE BIJE OD ANGELINE JOLIE . A STO SE TICE LADY GAGE PA ONA JE NAJVECA SVETSKA ZVEZDA I MOZE DA RADI STA HOCE ,NAJBOLJA PEVACICA NJEN SAM SUPER FAN, OMILJENA PESMA MI JE BAD ROMANCE BAS KAO I NJOJ

  2. Shannen nije napustila serije, izbacili su je producenti, ali naravno da nije bilo isto posle njenog odlaska, pogotovu nakon napustanja “Charmed”. (: Lik Prue mi je bio omiljen.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.