222
Lady Gaga bi da postane profesorka

Lady Gaga bi da postane profesorka

222
SHARE

Lady GaGa se pre nekoliko dana se prijavila na konkurs za pomoćnog profesora na poznatom modnom institutu. Navodno nakon završetka turneje Monster Ball želi preokrenuti svoju karijeru u akademskom smislu.

Bliski izvor pevačice tvrdi kako Lady GaGa želi svoj smisao za avangardu i ljubav prema pop umetnostima usmeriti u pravcu muzičkih, modnih pop-kulturalnih i medijskih nauka.

Iako nema akademsku pozadinu za takvo nešto, jer je studiranje prekinula u 19. godini, navodno se oslanja na svoje “iskustvo” te reputaciju. Rezultati konkursa biće poznati kroz nekoliko dana. Ipak, ne znam se da li je Lady GaGa uopšte i pozvana na intervju.

24 KOMENTARA

 1. Haha…. Ko će nju nepismenu da zaposli???? 
  Može da predaje predmet koji se zove: ,, kako postati, i ostati kreten” …  
  Glupača…

 2. Ona profeskorka?Hahahaha…Neka hvala neka se drzi ona pevanja,pametnija je kada cuti…. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • ,,neka se drzi pevanja,pametnija je kad cuti,, Koji komentar…a govorite da je ona nepismena……….uzgred i ja mrzim justina biebera kao ,, anti justin fan ,,

 3. Haha…Kako je prsla… Samo dokazuje da ne zna shta ce sama sa somom… Jadnica…Buuuuahhahahahaha….

  • Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

   Ne kaze se “jer jasno?”,vec “jel jasno?”.Ipak,ni jedan oblik nije gramaticki tacan,pa se zato kaze “da li ti je jasno?” ili “jasno?”.JASNO?

 4. nije.

  gago, imam extra ideju gde da se zaposlis. idi u ludnicu pa pederima i ludacima drzi predavanja kako postati jos veca budala jer je otprilike to, negde na tvom nivou ;)

  AJMO S MINUSA…

 5. Htela bih i ja belu ladju, ali ne moze.Neka ona ostane pevacica bolje joj je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :)

 6. Hahahahahahhahahaahhahaha
  @Malla “gago, imam extra ideju gde da se zaposlis. idi u ludnicu pa pederima i ludacima drzi predavanja….”
  Hahahahah da predaje i Bieberu? :’D
  Ae vise zadrzi te sugave komentare za sebe i malog Zacina.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.