221
Kylie Minogue:”Ne kopiram Lady GaGu!”

Kylie Minogue:”Ne kopiram Lady GaGu!”

221
SHARE

Kylie su dosadile optužbe da svoje ideje za kostime kopira od Lady GaGe.

Australijska pevačica kaže da su Lady GaGa i ona totalno različite. Minogue je oduvek bila poznata po raskošnim kostimima, ali kaže da za nju GaGa nikada nije bila inspiracija.

Upitana da li joj smeta kada je optuže za kopiranje, Kylie je odgovorila potvrdno. “Naravno da mi smeta. Mislim da je ona sjajna, ali ona je toliko različit izvođač od mene. Ranije su me optuživali da kopiram Madonnu, ali je moj prilaz stvari uvek bio totalno drugačiji. Svi mi imamo nešto svoje, a moja stvar su vruće pantalonice…Ne bih mogla da ih bacim ni kada bih htela, jer su uvek deo mog dizajna.”

12 KOMENTARA

  1. Naravno da je ne kopira! Njeni kostimi su simpaticni i smesni,a GaGini su malo vise ekstremni i cudniji nego od Kylie Mingoue…tako da mislim da njih dve nemaju mnogo o toj temi! 
    P.s. A i Kylie ne izvaljuje gluposti poput:Pusim na Bibliji,Seksam se sa fanovima,Imam pijanu dijetu itd…E da! I ne sokira javnost kao GaGa! ♥♥♥Fanovi slobodno minusi ali tako jeee….!

  2. Za sve fanove Britney Spears sajt http://www.Britney.rs i nova pesma sa njenog albuma Femme Fatale:      http://www.youtube.com/watch?v=EY9a_bdFim4     Ne mogu da prestanem da je slusam…nadam se da ce vam se dopasti! pozz :)

  3. Ne mora da znaci da je kopira ako se obje oblace “neobicno” … i naravno da svakom smeta kad ga uporedjuju sa nekim i misle da nije orginalan

  4. Kylie fura klasicniji stil i deluje mnogo otmenije, nije toliko popularna ali nikad nije trazila medijsku paznju onakvim izjavama kakvim je gaga postala popularna, pardon, Lady Gayga

  5. Slažem se sa @amy lee! Sada prosto svako ko fura malo smešniji ili ležerniji (opuštenijI) stil ispada da kopira LG.. Kao da se pre Lady Gage nije živelo,pevalo,čudno oblačilo.. Uvek je toga bilo (i biće),ali sada se sve to previše prikazuje i ispoljava..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.