147
Kylie Minogue na strogoj dijeti kako bi mogla ući u usku haljinu

Kylie Minogue na strogoj dijeti kako bi mogla ući u usku haljinu

147
SHARE

Lepa pevačica Kylie Minogue na ekstremnoj je dijeti, otkrio je to izvor blizak zgodnoj Australijanki. Na mršavljenje se odlučila kako bi na svojoj američkoj turneji mogla nositi jednu usku haljinu, užu od onih kakve nosi inače.

U planu joj je da ne pije i ne jede ništa osim vode s ukusom sveže isceđenog limuna ili limete te dnevno jede male kalorijske obroke. Isti izvor otkrio je kako Kylie nije preteška, ali pre svakog nastupa ili snimanja poduzima neke drastične mere. Budući da je u Americi očekuje pretrpan raspored, stručnjaci smatraju da joj takva dijeta neće pružiti potrebne hranjive materije.

4 KOMENTARA

  1. Mad daj bre oni su zaludjeni … imaju toliko para i toliku slavu ima ju dovoljno uslova da se hrane obilno i zdravo sa namernicama koje ne izazivaju gojaznost …Lepo je kada se vidi zena/devojka od 65-70kg malo ode do teretane vezba stekne super figuru,neguje se i uvek je u TOP FORMI.Ali njima je slava udarila u glavu pa gledaju da budu kao kosturi koji hodaju samo da bi usli u neku glupu haljinu! Bez-veze!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.