128
Kylie Minogue na pozornici ljubila Scissor Sisterse Jakea Shearsa i Anu Matronic

Kylie Minogue na pozornici ljubila Scissor Sisterse Jakea Shearsa i Anu Matronic

128
SHARE

Kao jedna od izvođačica na ovogodišnjem, jubilarnom Glastonbury festivalu našla se i Kylie Minogue koja je nastupala zajedno sa Scissor Sistersima. Da njihov nastup ne bi prošao nezapaženo pobrinula se upravo Kylie. Naime, lepa pevačica zahvalila je bendu nakon što je s njim izvela pesmu “Any Which Way” i u usta poljubila Jakea Shearsa i Anu Matronic, frontmene Scissor Sistersa, te tako dodatno zapalila publiku.

[youtube dqBZlampnE0]

Džepna Venera oduvek je bila poznata kao gay ikona, a da je privlače žene priznala je nedavno. “Bilo je žena koje su me privukle. Seksualni sam egzibicionista i deo mene prirodno je sklon flertu. No, iako su me neke žene privlačile, nikad nisam imala ništa s njima”, rekla je 41-godišnja Kylie koja je sada ipak probala jednu, barem na tren.

13 KOMENTARA

  1. Ma sta se tripuje ova Kylie?!Misli da ce se vratiti na scenu tako sto snima kretenske spotove i ljubi se sa svima redom!Kucka raspala!!!

  2. Epa ja se ne slažem! Ona je super, i nemojte da je vređate! Jer ona za razliku od nekih zna da peva uživo, a ne krešti kao neki retard. Ko ima HBO na TV-u mogo je da odgleda koncert. A vi možete da komentarišete tek kada ga odgledate!!!!

  3. ona je CARICA!bolja je od swih koje wi wolite,npr. justin bieber,britney spears i sl. sranja…žena je CARICA!xD…najbolja je

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.