271
Kylie Jenner pohvalila Justina Biebera, Belieberi je napali

Kylie Jenner pohvalila Justina Biebera, Belieberi je napali

271
SHARE

null

Fanovi Justina Biebera boje se da će mlada članica Kardashian klana pokušati da osvoji pevača, pa nimalo lepo nisu reagovali na njeno hvaljenje novog Biebsovog albuma.

Već su počele da kruže glasine kako je Kyliena sestra Kendall uspela da osvoji Jusovog najboljeg prijatelja Lil Twista i da je time olakšala posao Kylie, koja navodno želi Biebsa sad kad je sigurna da on više nije sa Selenom Gomez. Kylie je na svom Twitter ostavila poruku “Nothing Like Us”, očigledno naglašavajući time da joj se jako dopada pesma koju je Biebs napisao za svoj novi album.

null

Međutim, reakcije Belieberki bile su jako negativne! Jedna joj je poručila da “Stane tu gde jeste” dok su je druge odmah vređale i govorile joj “da umukne”. Šta bi se desilo ukoliko bi Biebs zaista postao blizak sa Kylie i približio se familiji Kardashian, ne možemo ni da zamislimo!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

26 KOMENTARA

  1. JAOO KAO DA CE ON SA 1000000000000000000 BELIEBERKI DA SE SMUVA…BOZE ME SACUVAJ..MSM ON SAMO VOLI SVOJE FANOVE..ALI BRATE..MSM IMA MALO OGRANICENJA..A NE SAD SA SVAKOM DA BUDE..

  2. ja sam na nekom forumu procitala da su u vezi(cak su rekli i da su spavali zjdn, ali to nije tacno)i da izmedju njih ima nesto…inace Jus ce kad tad naci novu, ali nadam se da to nece biti ova jer nikako ne idu zajedno…barem po mom misljenju,no8

  3. Jadno od fanova Justina. Razumem da ga volite, ali da napadate njegove prijatelje, devojke i tako dalje… Umesto da ga podrzavate, vi se bavite njegovim devojkama i prijateljima, vredjat sta god stignete, necete mu vi sigurno odlucivati sa kim ce biti, nisam njegov fan, ali pretrujete, ta vasa ljubav je bolesna…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.