252
Kupci stižu iz Vijetnama, Izraela, Kazahstana, Saudijske Arabije…

Kupci stižu iz Vijetnama, Izraela, Kazahstana, Saudijske Arabije…

252
SHARE

Od kako je pre dve sedmice počela da funkcioniše online prodaja magazina Color Press Grupe, stekli smo veliki broj redovnih kupaca iz različitih delova sveta. Pored Srbije i zemalja bivše Jugoslavije, koje su i dalje u većini, naša izdanja odlično se prodaju i u Australiji, SAD, zemaljama Evropske unije, ali i Kazahstanu, Vijetnamu, Izraelu i Saudijskoj Arabiji.

Očekujemo da će do početka naredne nedelje u sistem plaćanja putem SMS poruke ući i Bosna i Hercegovina i Slovenija, u kojima živi veliki broj naših čitalaca.

Naredne sedmice uvodimo i nove opcije plaćanja – kreditnim karticama i putem Paypala, i to isključivo za mesečne, tromesečne i polugodišnje pretplate. Pojedinačni primerci magazina i dalje će moći da se kupuju na najjeftiniji i najjednostavniji način – slanjem jedne SMS poruke.

11 KOMENTARA

  1. nisam video ruznije naslovne strane…bljak vi plasite kupce stavljajuci biebshitovu glavu na naslovnu….strasno…sve sto se u vezi njega pise je laz i radi se cisto radi podizanja medijske paznje…ja sad sigurno trebam da se sazalim na “ispovest” njegove majke pa da postanem njegov fan…pateticno…

  2. cula sam da su Miley i Liam raskinuli,da li je to tacno?
    ako jeste zasto nije objavljeno?
    a ako nije ko je tu glupost izmislio?

  3. Miley i Liam jesu raskinuli, sto je potvrđeno 24. avgusta, kada je Bravo vec bio u stampi verovatno. Tako da mislim da će se ova vest pojaviti u sledećem broju.

  4. Nmg da verujem da je bravo postao copy/paste casopis. Ono sto je bilo u proslom broju relativno je sazvakano i prozeto novim informacijama. A o normalnoj mjuzi ni rec!!!

  5. ma ko god da je normalan on nece podnositi tog Biebshita…on je za uzrast ispod 12 god. sto znaci da su deca koja slusaju njega a imaju vise od toga mentalno zaostala!!1 cek da vidim koliko ce ovaj komentar minusa da dobije…ko god napise lose o tom jadnom detetu cija je mama “imala tezak zivot” dobije minuse….pa moja majka je imala sigurno tezi zivot od njegove, njegova mamica nije bila u srbiji i ostalim delovima balkana kad je bio rat… odmah cu reci mojo mami da napise ispovest pa da posalje u neke novine pa cu se prijaviti na nako glupo takmicejne pa cu postati popularan…jupi..ma bravo je prolupao davnih dana, kad se setim pre onih giga postera i dobrih clanaka a sad nista na svakoj drugoj stranici neka reklama ili ovaj klinac gore…uzas…drago mi je da ima ljudi koji se slazu sa mojim misljenjem.

  6. KADA SE KLIKNE NA TVOJE IME IZADJU TVOJI KOMENTARI POD IMENOM the fame I POD IMENOM hollywoodFan.HA HA HA MSM STVARNO SI JADAN!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.