Start Stars Hot News! Kul potez: Miley Cyrus zaposlila Smilerku!

Kul potez: Miley Cyrus zaposlila Smilerku!

SHARE

51172_MC7_123_346lo

Miley Cyrus učinila je nešto neverovatno – jednu svoju obožavateljku angažovala je kao svoju ličnu asistentkinju koja će čak živeti sa njenom mamom Tish!

Miley je odlučila da nagradi javnosti nepoznatu obožaveteljku zbog toga što mnogo pomogla u promociji singla “We Can’t Stop”, pa će ona i Miley celog leta živeti i raditi zajedno. “Ona je na putu za Los Anđeles i živeće sa mojom mamom ovog leta. Radiće za mene”, otkrila je pevačica i glumica u šou Jimmy Kimmel Live! Objašnjavaći zbog čega joj je potreban lični asistent, ona je objasnila: “Niko mi ništa ne govori, ja sve poslednja saznam. Ne znam ni gde treba da idem danas. Pojma nisam imala da ću biti ovde. Ta devojka je opsednuta…Ona zna na koji način da sruši rekorde na YouTubeu, što smo i uradili uz njenu pomoć…”

51150_MC2_123_560lo

Miley kaže da se već čula za pomenutom Smilerkom, kao i da joj je već objasnila šta se od nje očekuje. “Kad sam je zvala prvi put, zvala sam je sa prijateljevog telefona, ali od tad se stalno kuckamo. Mislim da ću joj dosaditi jer joj stalno nešto pišem. Kažem joj, ‘Ej, kako ovo da uradimo? Fanovi bi trebalo ovo da trenduju…Ma, neverovatna je.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR