1021
Kul ili previše ludo? Devojka istetovirala lice Selene Gomez kako bi mogla...

Kul ili previše ludo? Devojka istetovirala lice Selene Gomez kako bi mogla da je upozna! (video)

1021
SHARE

Selena Gomez

Kad je radio voditeljka Jayde Donovan obećala da će pokloniti karte za koncert i bekstejdž osobi koja tetovira lice Selene Gomez negde na svom telu, nije verovala da će joj se neko javiti. Međutim, to se ipak desilo.

“Ja sam mislila kako nema šanse da bi bilo koja majka uradila tetovažu kako bi njeno dete moglo da upozna Selenu Gomez”, objašnjava Donovan. Međutim, upravo to je učinila Leah Presley, koja sad ima Selenin lik na svojim leđima. “To je umetničko delo, moje telo je platno.” Ona se ne obazire i na komentare na internetu, koji govore kako je ona napravila veliku glupost.

Selena Gomez

“Nek me hejtuju. radiću ono što hoću. Ovo sam u stvari učinila za svoju malu sestru. Ona je opsednuta Selenom Gomez, a ja je volim više od bilo čega na svetu. Tako da, odlučila sam da joj pružim priliku da upozna svog idola. Reakcija moje sestre je bila neprocenjiva i sećaću je se do kraja života”, kaže Presley, koja već ima brojne tetovaže, ali kaže kako joj je ova najdraža.

Šta kažu Selenatori, da li biste vi uradili nešto skroz ludo za šansu da upoznate Selenu?

22 KOMENTARA

  1. Meni je ovo bilo bas glupo,ali kada sam procitala da je to uradila za svoju sestru mi je kako da kazem, omeksao srce. Podsetilo me na mene i moju sestru,xex <3 Mada ako vec voli da se tetovira i ako je briga za druga misljenja hejtera onda napred :)

  2. Meni je kul, ustvari jako kul sto jeto uradila, ne za sebe, vec za sestru. Cini se da je jako voli :)
    Ali opet nikad’ ne bih istetovirala Sel, ne zato sto je to ona, vec prezirem tetovaze :) <333333333

  3. pa s obzirom na to da pojedini fanovi (directioneri i belieberi) ubijaju svoje ljubimce i rezu sebi vene da bi ih oni primjetili ovo  je u poredjenju sa tim mala maca

  4. Ja jesam Selenator ali finansijski razmislajuci, mogla je da joj kupi kartu umesto sto je najverovatnije jos skuplje platila tetovazu… glupa je xd

  5. Divna tetovazaaa! Inace,jos uvek sam maloletna i ne bi mi moji dozvolili da se istetoviram.. :P
    Inace za Sel bih uradila sve! Ma ne znam sad sta sve..ali sve..ako treba i tu tetovazu!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.