413
Kući je najlepše: Selena oduševljena što će održati mini koncert na poluvremenu...

Kući je najlepše: Selena oduševljena što će održati mini koncert na poluvremenu utakmice u Teksasu

413
SHARE

Selena Gomez, Jerry Jones

Selena Gomez najavila je kako će 28. novembra pevati na poluvremenu utakmice između ekipa američkog fudbala, Dalas Kaubojsa i Oukland Rejdersa i poručuje da se jako raduje povratku kući.

Selena Gomez, Charlotte Anderson

Kao što Selenatori znaju, Sel je rođena Teksašanka pa njeno zadovoljstvo ne čudi. “Toliko mi je drago što sam ovde”, poručila je ona predstavnicima štampe. “Ja sam iz Teksasa tako da sam pomalo nervozna, neću vas lagati. Ipak, istovremeno sam počastvovana i nadam se da ćemo ja, moji plesaći i moj bend priuštiti Teksasu dobar šou i da će oni biti ponosni.”

Selena Gomez in Concert - Dallas

Sel je inače pre nekoliko dana održala koncert u Dalasu, a njen nastup na poluvremenu imaće i humanitarni karakter – glumica i pevačica označiće početak 123. po redu kampanje Armije Spasa koja prikuplja hranu, odeću i poklone za siromašne porodice. BRAVO Sel!

9 KOMENTARA

  1. LJUDI KVIIIIIIIIIIIIZZZZZ!!!!!!!!! https://twitter.com/onedirection/status/397634507806756864

  2. Brate,vi sve govorite kao kad bi dosla ovo ono…Morate da se nadate jbt?Doci ce jednom ce se desiti…Napravite twitter pa joj piskarajte da dodje,iako vam ne odgovara videce tvitove…Prelepa je,savrsena…Karakter joj je ravan 1000000

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.