338
Kuća preminule Amy Winehouse postaje centar za odvikavanje od droge

Kuća preminule Amy Winehouse postaje centar za odvikavanje od droge

338
SHARE

Dom preminule pevačice Amy Winehouse postaće sedište za organizaciju koja će pomagati mladima da se odviknu od droge. Njen posed u Londonu, smatraju njeni roditelji, precenjen je da bi se prodao.

“Svi su se ujedinili da ovaj projekt uspe, njena porodica, njeni prijatelji i menadžment”, otkrio je izvor. Na celi ideju došli su roditelji pevačice koja je preminula 23. jula.

9 KOMENTARA

  1. Ovo je bas lijepo od njenih roditelja…..bar ce ti narkomani imati Amy za primjer kako se zavrasava ako se drogira….ali i njeni roditelji ce imati novcanih do0bitaka sa ovim projektom..:D

  2. Da bas lepo o njenih roditelja sto su se setili drugima da pomazu a njoj nisu.
    Kada ce vise prestati da se foliraju, uopste im nije stalo do Amy cim su je ostavili u stanu samu da umre. Da su neki roditelji oni bi je na silu odveli da se leci!!!

  3. bravo za njene roditelje i sve ostale koji su pomogli…..neka svima koji piju,puse i drogiraju se nazalost amy bude primer……. 

  4. @nashly ne lupaj molim te…ti ocigledno ne znas kako je zeleti da pomognes nekome a ne mozes..i ne krivi njene roditelje jer mogli su je oni 5000000x odvesti na rehabilitaciju, ako ona ne zeli da se izlezi, ne moze joj NIKO pomoci….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.