230
Oseća se krivom za raskid: Miley Cyrus pismom se izvinjava Liamu Hemsworthu?

Oseća se krivom za raskid: Miley Cyrus pismom se izvinjava Liamu Hemsworthu?

230
SHARE

USA: LA premiere of 'The Last Song'

Iako se svim silama trudi da prikaže kako uživa u tome što je ponovo sama, američki mediji navode da je Miley Cyrus u stvari vrlo nesrećna i da joj je teško bez bivšeg verenika.

CA: THE LAST SONG PREMIERE

Navodno, Miley je napisala otvorenu pismo Liamu Hemsworthu gde mu kaže koliko ga još uvek voli i koliko joj je žao što se toliko loše odnosila prema njemu. “Kako je vreme prolazilo i kako se bes stišavao, Miley je počela da primećuje bol koji je nastao nakon raskida”, priča jedan izvor za The Sun. “Ona je htela da posveti svoje pesme tome, ali se na kraju ipak odlučila da mu napiše pismo i kaže mu kako se oseća. Miley mu je prizanla da ga je odgurnula i da joj je žao što se ponašala kao ludača. Ona mu poručuje da ga još voli i predlaže mu susret. Možda samo želi da sve rasčiste a možda i da krenu ispočetka, ali definitivno želi da razgovaraju.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

  1. Ma Miley opusteno.Verovatno joj je tesko jer je shvatila da ga je mozda odgurnula svojim ponasanjem ali verujem da je htela samo da sve rasciste a ne da se pomire(da budu par) jer on sada ipak ima novu devojku,valjda.Ali super ako se trgla i shvatila sta radi.

  2. ‘Ludačo’ makni se od njega više. Idi u psihijatriju,njega ostavi na miru da živi život.
    Kako je nije sram ccc.

  3. Pa i ja se nadam da ovo znaci da se trgnula i shvatila sta je napravila od sebe,mada se JAKO ponizava jureci za njim jer koliko se vidi on je hladnokrvan prema tome i stvarno se lose ophodio prema njoj i na slici se vidi kako ona njega gleda i kako on gleda tamo negde…Ne znam mislim da treba da ga zaboravi i nadje nekog ko ce je zaista ceniti,mada mora i ona malo da se popravi jer je njeno ponasanje delom imalo udela u njihovom raskidu.Samo je vazno da ona njega zaboravi i okrene novi list gde ce se posvetiti bitnijim stvarima,koje je ispunjavaju dalje od svega negativnog u sta je upala.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.