Start Stars Hot News! Kritičari napali Justina Biebera: Tvrde da je samo otvarao usta na svom...

Kritičari napali Justina Biebera: Tvrde da je samo otvarao usta na svom koncertu!

SHARE

3038601_jb11

Justin Bieber održao je koncert u Nju Džersiju, ali sudeći po pisanjima muzičkih kritičara u lokalnim medijima, mladi pevač delovao je vrlo nezainteresovano, pa je čak pevao na plejbek.

Oni tvrdi da je Jus definitivno otvarao usta prilikom izvođenja većina pesama. Mesfin Fekadu iz Associated Pressa u svom pregledu koncerta je napisao: “Činilo se da je sav usporen i da otvara usta. Njegov lenji ples nije bio u skladu sa ritmom. Bieber je samo odrađivao posao tokom šoua; u nekim mometima, čak je izgledalo kako mu je dosadno. Odrađivao je posao – još jedan dan, još jedan koncert…Dok je izvodio hit ‘Beauty and a Beat’ nije čak ni mogao da drži korak sa plesačima.”

8577392_jb211

Sa njim se slaže i novinar lokalnog časopias Asbury Park Press, koji opisuje Justinov glas kao “tanan” a dodao je i “Nažalost, njegovo plesanje nije ništa bolje od pevanja. Očajno kontroliše svoje telo. Izgleda kao da se dvoumi hoće li se priključiti svom timu plesača ili će im dozvoliti da oni odrade posao.” Sumnjamo ipak da će ove reči mnogo potresti Jusa i Beliebere!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR