193
Kristen Stewart: Zbog porodice nisam završila kao Lindsay Lohan

Kristen Stewart: Zbog porodice nisam završila kao Lindsay Lohan

193
SHARE

Kristen Stewart kaže kako samo svojoj “neverovatnoj porodici” može zahvaliti što nije završila kao Lindsay Lohan. Zvezda sage o vampirima navodi kako su joj majka i otac bili velika podrška tokom njenog ekspresnog uspona pa nije pala pod bremenom slave. “Moja porodica je neverovatna. Imala sam savršenu podršku. Šteta za ljude kao što je Lindsay Lohan, ali nije njena krivica što je završila tako kako je, jer ona je pametna, jako pametna”, navela je 20-godišnja Stewart.

No, pod teretom slave se, čini se, lomi i sama Kristen, koja u poslednje vreme sve češće pokazuje koliko ima slabe živce. Tako se ovih dana okomila i na paparazze koji “narušavaju njenu privatnost” i na naporne fanove kojima je 20-godišnjakinja nimalo damski poručila: “Nađite sebi je***i život i prestanite me fotografisati!”.

20 KOMENTARA

 1. Aj likuso se ti malo smiri..
  Nisi centar svijeta,znaci nisi najbolja…
  Kada budes bila vrh vrhova onda se kurci a do tad  se bar malo spusti na zemlju.. :P

 2. @nina voli justina biebera….Da….Je rje anna rekla  A shta? Nije tachno shta je rekla??????..pa ja reko nesto za mene govoriti..ali u redu je…
  StA ti volis JUSTINA BIEBERA..>?
   :) :D LOL kiss

 3. Mozda Kris nije toliko popularna u Srbiji koliko je u Americi i vi mislite da ona umislja i da lupeta,ali to sto kaze je istina..Nju fotografi jure,gnjave stalno..Devojka je u pravu i bas mi se dopada..Ako se vama ne dopada ne morate citati i komentarisati bilo sta u vezi sa njom!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.