176
Kristen Stewart: Volim modu, ali ne volim da se sređujem za crveni...

Kristen Stewart: Volim modu, ali ne volim da se sređujem za crveni tepih

176
SHARE

Kristen Stewart izrasla je u pravu modnu ikonu tokom prošle godine i na crvenim tepisima viđali smo je u veoma elegantnim i trendi izdanjima, ali je zvezda Twilighta neretko izjavljivala da se najprirodnije oseća u patikama i farmericama. I pored toga, ona priznaje da je veliki obožavalc mode. 

Kristenini omiljeni dizajneri su Christian Dior i Balenciaga, a postala je i zaštitno lice novog Balenciaga parfema, Florabotanica, ali priznaje da ponekad nije sigurna u svoj modni stil. “Veliki sam fan modnog sveta sada kada mogu da učestvujem u njemu, čak iako ponekad ne znam šta to nosim.” Glumica se koš uvek navikava na konfuzni modni svet, ali kaže da joj je saradnja sa Balenciagom veoma prijala.

Kristen je otkrila da joj je ponekad teško da se spremi za premijere i javne događaje na kojima mora da izgleda savršeno. Uprkos tome što voli visoku modu, i dalje su joj omiljeni odevni predmeti starke i obična bela majica. “Bile su potrebne godine da se naviknem na crvene tepihe, jer ne postoji način na koji bih to izbegla, sve dok jednog dana nisam shvatila da je to velika čast, iako ne uživam u tom procesu, da budem iskrena. Imam puno prijatelja glumaca koji uživaju da se spremaju za događaje jer se osećaju važno. Ja ne mislim tako. Ali pošto sam u centru pažnje javnosti, od mene se očekuje da izgledam dobro i to razumem”, otkriva Kristen.

10 KOMENTARA

  1. Znate sta?Znate li zasto je ona lepsa u Twilight filmovima?Zato sto uzivo stvalja jake boje na lice…da li ste primetili to?ona je mnogo lepa da,ne poricem to,ali mislim da joj bolje stoje boje iz Twilight a kao 2. oni na filmu mogu da je naprave kakvu god hoces…:D..inace,prelepa je :D

  2. Odvratna je! I sa šminkom i bez šminke. Jednostavno ružno stvorenje. Klempava, sa odvratnim ustima. Holivud želi da rugobu plasira kao lepotu, što, verovatno i uspeva, jer se ovo čudo nekima(onima koji ne znaju šta je, uopšte, lepo) svidja.
    Kristen može da bude samo, i samo, simpatična, ali daleko je od toga da je lepa.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.