Start Stars Hot News! Kristen Stewart ubeđena da je Katy Perry savršena za Roberta Pattinsona

Kristen Stewart ubeđena da je Katy Perry savršena za Roberta Pattinsona

SHARE

kristen1

Kristen Stewart navodno je uverena da ne može da se takmiči sa Katy Perry za naklonost Roberta Pattinsona, pošto je zvezda “Twilighta” prema rečima izvora, smatra da pevačicu i njenog bivšeg dečka spaja velika ljubav prema muzici.

Kristen i Rob raskinuli su prošlog meseca, nakon što su poslednjih pet meseci veze imali veoma buran period, koji je posledica Kristenine prošlogodišnje afere sa rediteljem Rupertom Sandersom. Od tada, Rob je često viđen u društvu njihove zajedničke prijateljice Katy Perry, što je podstaklo glasine o tome da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Prema rečima izvora bliskih glumici, Kristen smatra da su Katy i Rob stvoreni jedno za drugo.

katy

“Kristen zna da je Rob upoznao Katyne roditelje, i veoma joj je teško da ih sada vidi zajedno. Ona je svesna da kada je reč o Robovoj ljubavi prema muzici, ona ne može da se poredi sa Katy, pa kada vidi kako se zajedno smeju na koncertu, to je mnogo pogađa”, kaže izvor za magazin Heat.
Ranije ovog meseca; Katy i Robert zajedno su prisustvovali jednom koncertu, gde su pokušali da se sakriju od radoznalih pogleda, ali očevici tvrde da ipak nisu uspeli da prikriju koliko su zaljubljeni.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR