Start Stars Hot News! Kristen Stewart: U školi me bio glas da sam ku**a

Kristen Stewart: U školi me bio glas da sam ku**a

SHARE

Kristen Stewart, 20-godišnja zvezda sage o vampirima, kaže kako je u školi bila na glasu kao ku**a. Tvrdi da je školske kolege nisu tako zvale zbog njenog karaktera, već su joj jednostavno bili zavidni na njenoj holivudskoj karijeri.

“Nikad se nisam mogla povezati sa decom svoje dobi. Bili su zli prema meni i nisu mi davali šansu. Nikad nisam bila tip devojke koja je hodala uokolo i pričala o glumi pa mi nisu ni pridavali previše pažnje dok neko nije video jedan film koji sam davno snimila. Pokušala sam smiriti pompu, ali već su me proglasili ku**m”, požalila se Kristen.

No, poznavajući njenu naglu narav i česte ispade, teško je poverovati u Kristenine reči o tome kako je bila pravo nevinašce, a njene kolege iz školskih klupa svi od reda zli i zavidni klinci. Podsetimo, nedavno je uvredila žrtve silovanja kad je maltretiranje paparazza uporedila s tim zločinom, a osim na fotografe okomila se i na fanove kojima je poručila nimalo damski: “Nađite sebi je**ni život i prestanite me fotografisati!”.

OSTAVI KOMENTAR