361
Kristen Stewart preotela ulogu Jennifer Lawrence

Kristen Stewart preotela ulogu Jennifer Lawrence

361
SHARE

Glumica koja se proslavila ulogom u filmu “Igre gladi” jako je želela da bude angažovana u “Lie Down in Darkness”, ali Kristen joj to nije dozvolila.

null

U razgovoru za časopis W, Jennifer je govorila koliko očajnički želi da glumi Peyton Loftis, mladu devojku koja pedesetih godina prošlog veka želi da pobegne iz okrilja svoje disfunkcionalne familije. “Opsednuta sam tom ulogom. Imam zaštitnički odnos prema likovima koje želim da igram. Ako neko drugi dobije ulogu, bojim se da je neće uraditi kako treba. Pokušavam da pišem režiseru, da ga ubedim zašto bih trebala da budem u filmu. Juriću ga ako treba. Sedeću ispred njegove kuće.”

null

Međutim, Lawrence je na kraju ostala jako povređena, jer je ulogu dobila Kristen. “Želim da glumim Peytom više od bilo čega u životu. Očajnički želim da je tumačim”, izjavila je zvezda “Sumrak” serijala u jednom nedavnom intervjuu.

FOTO: SIPA

48 KOMENTARA

  1. Ocigledno Kristen zeli da se povratii!! Ali,posto se ova Jennifer tek sada probija u sou biznis-POLAKO CE SE NAVICI NA OVAKVE STVARII!!!!!!!!! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.