Start Stars Hot News! Kristen Stewart posao pomaže da preboli Roberta Pattinsona

Kristen Stewart posao pomaže da preboli Roberta Pattinsona

SHARE

kristen

Za Kristen Stewart se pričalo da je u depresiji nakon raskida od Roberta Pattinsona ranije ove godine, ali čini se da je glumica uspela da nastavi dalje nakon što je pronašla način da preboli svog dugogodišnjeg dečka.

Naime, Kristen trenutno naporno radi na svom novom filmu “Camp X-Ray”, u kojoj igra vojnika, a kao dep priprema za ovu ulogu ona ide na naporne i veoma zahtevne treninge. Koliko je Kristen posvećena posvedočila je članica njene ekipe, koja nadgleda produkciju vojničkih scena, a koja je izjavila: “Svi smo mnogo ponosni na Kristen Stewart i na njenu posvećenost treningu za novu ulogu u filmu ‘Camp X-Ray’. Ona je jedna od najvrednijih glumica koju smo ikada trenirali, bez sumnje. Njen nivo poštovanja, divljenja i časti koje gaji prema vojsci je neverovatan, i bilo je veoma inspirativno videti kako se za samo nekoliko dana transformisala u ulogu. Njeni fanovi biće oduševljeni kada se film pojavi u bioskopima.”
Čini se da ova uloga nema pozitivan efekat ne samo na Kristeninu karijeru, koja je na kratko stagnirala, već i na njen privatni život, pošto joj to pomaže da skrene misli sa bolnog raskida od Roberta Pattinsona i da konačno nastavi dalje. Njeni prijatelji kažu da se na njoj vidi da je bolje raspoložena i da je presrećna što je ponovo na filmskom setu.

kristenn

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR